📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
całą rodzinkę wpierdoliła nienażarta
Kurwa tak bez ketchupu?
-Ernest Hemingway
Heteroseksualny, właściwej rasy i koloru rasista, homofob, ksenofob, antysemita i mizogin o poglądach totalitarnych. Wyznawca jedynej słusznej religii jaką jest religia Latającego Potwora Spaghetti.
Z własnego chowu tzn. domu?
O kurwa, więc w dzieciństwie mnie oszukali, że szczur ma trujący ogon
A może takie szczury są smaczne? Jedliście kiedyś nutrie? Mieso delikatniejsze i moim zdaniem smaczniejsze od cielęciny, a też jest gryzoniem i ma nieowłosiony ogon.
to nie szczury, to skoczki pustynne czy tam egipski, to się normalnie wpierdala, może to być też karczownik często mylony u nas ze szczurem, ale np. w Kambodży hodują szczury specjalnie do jedzenia karmiąc je odpowiednio, mięso to mięso
Czytałem o tym kiedyś, np. w Tajlandii łapie się szczury na polach pszenicy które spędzały tam całe życie i tylko tym zbożem się żywiły, dlatego są zdrowsze niż kurczak z markietu, sam wybieram się do Tajlandii i zamierzał takiegoż szczurka opierdolić.
My też będziemy wpierdalać jak z nami katosocjaliści skończą... a rządzić będą długo, z taką opozycją to i Kononowicz by rządził do grobowej deski.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów