Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
OK ludzie. Zanim zaczniecie się obrażać. Nie jestem kierowca TIR’a ale 4,5tys km przejadę miesięcznie (średnio). I kto tyle nie jeździ (poza zawodowymi) to chuja widział na drodze. W brew pozorom autostrady i drogi ekspresowe to największe zagrożenie. I teraz tak. Jeżdżę Skodą Rapid 1.0tsi. I jak bym miał bawarę z seri M… jazda przepisowa rozni się od zapierdalania tym że na autostradach możemy 45 min zaoszczędzić. (Rapid 200 poleci z przekładaniem licznika) Ale w innej opcji max 5min.
To kto tu mądry na sadolu? A mało takich…. Zapierdalanie nic nie daje. W mieście to już totalnie.
A i nauczyłem się jednego.. jak tirowiec z kolega się wyprzedzają z różnica 1km/h to i tak dla osobówki na końcu chuja znaczy.
Jak dla osobówki chuja znaczy to dla tego zjeba spierdolonego 1km/h więcej jeszcze bardziej chuja znaczy. 10 sekund szybciej będzie na stacji i konia zwali jebany grubas.
OK ludzie. Zanim zaczniecie się obrażać. Nie jestem kierowca TIR’a ale 4,5tys km przejadę miesięcznie (średnio). I kto tyle nie jeździ (poza zawodowymi) to chuja widział na drodze. W brew pozorom autostrady i drogi ekspresowe to największe zagrożenie. I teraz tak. Jeżdżę Skodą Rapid 1.0tsi. I jak bym miał bawarę z seri M… jazda przepisowa rozni się od zapierdalania tym że na autostradach możemy 45 min zaoszczędzić. (Rapid 200 poleci z przekładaniem licznika) Ale w innej opcji max 5min.
To kto tu mądry na sadolu? A mało takich…. Zapierdalanie nic nie daje. W mieście to już totalnie.
A i nauczyłem się jednego.. jak tirowiec z kolega się wyprzedzają z różnica 1km/h to i tak dla osobówki na końcu chuja znaczy.
gówno prawda, jak na trasie co chwila trafisz na takich ciuli co się wyprzedzają z różnicą 1km/h to tracisz relatywnie dużo czasu a taki jebany tirowiec zaoszczędzi może minutę przy jednoczesnym blokowaniu wielu osobówek.
Te chuje powinny mieć kategoryczny zakaz wyprzedzania a w razie łamania zakazu solidny mandat. Bo jak tylko przekroczą granice PL to potrafią grzecznie jeździć , a u nas zachowują się jak ostatnie prostaki
edit. to są prostaki!
OK ludzie. Zanim zaczniecie się obrażać. Nie jestem kierowca TIR’a ale 4,5tys km przejadę miesięcznie (średnio). I kto tyle nie jeździ (poza zawodowymi) to ch*ja widział na drodze. W brew pozorom autostrady i drogi ekspresowe to największe zagrożenie. I teraz tak. Jeżdżę Skodą Rapid 1.0tsi. I jak bym miał bawarę z seri M… jazda przepisowa rozni się od zapie**alania tym że na autostradach możemy 45 min zaoszczędzić. (Rapid 200 poleci z przekładaniem licznika) Ale w innej opcji max 5min.
To kto tu mądry na sadolu? A mało takich…. Zapie**alanie nic nie daje. W mieście to już totalnie.
A i nauczyłem się jednego.. jak tirowiec z kolega się wyprzedzają z różnica 1km/h to i tak dla osobówki na końcu ch*ja znaczy.
Dokladnie i dla tira 1km tez chuja znaczy...
Gdzie ten Rapid poleci 200? Chyba z Giewontu na krechę
Gdzie ten Rapid poleci 200? Chyba z Giewontu na krechę
Oczywiście w Niemczech na autostradzie.
Łyso nie ? ;-P
Z tego co pamiętam jest tam zakaz wyprzedzania przez tirówcow
Nie ma takiego znaku jak zakaz wyprzedzania dla Ciężarówek - jest znak B26 ale :
Znak b26 według kierowców zawodowych oznacza, że nie wolno parkować czerwonych ciężarówek obok czarnych samochodów - nie ma mowy o zakazie wyprzedzania.
Oczywiście w Niemczech na autostradzie.
Łyso nie ? ;-P
Realnie to było ze 190, ale to nie chodzi o prędkość ale ile kilometrów takie gówno do tego napędzasz i jak długa jest skrzynia biegów. Bo przykładając siłę będziesz się rozpędzał dosyć długo, dopuki opory powietrza nie zabiją fury.
Realnie to było ze 190, ale to nie chodzi o prędkość ale ile kilometrów takie gówno do tego napędzasz i jak długa jest skrzynia biegów. Bo przykładając siłę będziesz się rozpędzał dosyć długo, dopuki opory powietrza nie zabiją fury.
Przecież to służbowe. 6 biegów. Poza tym to stara fota mam 165tys km i jak bym to miał ja kupić. Za chuja. Teraz kręcę cos koło 4,5 tys km miesięcznie. Choć gówno się fajnie zbiera. Nadal bym nie kupił 1.0 TSI.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów