Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Gdyby ci co robią te filmiki, byli tak inteligentni jak ja, to by nie wklejali powtórek do filmików.
W normalnym kraju ksiądz wezwałby do siebie premiera, premier powiedziałby, żeby ksiądz na
niedzielnym kazaniu przekazał ludziom, że nie opłaca się dawać powtórek do filmów pokazywanych w internecie, bo to jest
ręka podniesiona na Kościół a więc na Polskę.
po co dołączać powtórki do filmów, jeśli każdy samo może sobie cofnąć. Internetowe odtwarzacze to nie telewizja.
Gdyby ci co robią te filmiki, byli tak inteligentni jak ja, to by nie wklejali powtórek do filmików.
Każdy może sobie cofnąć to fakt . A cofnięty film będzie leciał w zwolnionym tempie żeby się lepiej przyjrzeć? No chyba nie więc doceń że ktoś się postarał o nagranie w dwóch wariantach.
W normalnym kraju ksiądz wezwałby do siebie premiera, premier powiedziałby, żeby ksiądz na
niedzielnym kazaniu przekazał ludziom, że nie opłaca się dawać powtórek do filmów pokazywanych w internecie, bo to jest
W normalnym kraju miał byś kogoś kto by teraz przyszedł i powiedział że masz wziąć leki bo to już ta godzina.
A cofnięty film będzie leciał w zwolnionym tempie żeby się lepiej przyjrzeć? No chyba nie [...].
po co dołączać powtórki do filmów, jeśli każdy samo może sobie cofnąć. Internetowe odtwarzacze to nie telewizja.
Nie masz się do czego dopierdalać, chory popierdolcu? Pojebało was do reszty kompletnie??? W pizdach się poprzewracało, trzeba zacząć wrzucać gówno kompletne na sadola i go oczyścić ze słabszych jednostek. Po pół roku powrócić do dobrego contentu.
Nie odwracaj uwagi od filmu. pewnie sam jesteś takim szeryfkiem
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów