📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
OzonGCW napisał/a:
Wszyscy stoją a zawsze znajdzie się kilka kurew które chcą się wpierdolić, banda zjebów.
No, no. Po to sa 2 pasy, zeby jechac do konca. Gdyby kurwa jazda na suwak nie byla wyjsciem z sytuacji to zwezke pierdolneliby 50 km wczesniej. Co za kurwa banda pojebow
Generalnie ciężko logicznie dyskutować z kimś kto jedyny egzamin jaki zdał w życiu to ten na prawo jazdy a i tak nie wiadomo za którym razem...
@Jak_chcesz_to_chodz
Jeżeli myślisz, że na kierowcę przyjmują ludzi bez szkoły, to jesteś w błędzie.
Jeżeli myślisz, że na kierowcę przyjmują ludzi bez szkoły, to jesteś w błędzie.
A najlepsze jest to, że tak blokując pas zrobił to co inni chcieli zrobić. Czyli dojechał do końca i dopiero wjechał na ten zamek. Ludzie to jednak są idioci kurwa.
też macie takie coś że na niektórych filmikach na yt nie działa wam głos?
Szajba_Man napisał/a:
Aleś ty oryginalny
Hahahaha
Ale i tak nic śmieciu nie zmieni faktu że jesteś jebanym hanysem wiec morda w kubeł patałachu.
Kiedyś już psi odbycie, udowodniłem ci że chuja wiesz o swoim regionie a drzesz pizdę jak cyganka chcąca sprzedać dywan.
Wtedy skuliłeś ogon i wyjebałeś do budy na dobre, teraz znowu zacząłeś skowyt.
Nowa karma pedigree?
Wtedy skuliłeś ogon i wyjebałeś do budy na dobre, teraz znowu zacząłeś skowyt.
Nowa karma pedigree?
Nie przypominam sobie wiec chyba coś tu ściemniasz.
O swoim regionie wiem bardzo dużo wiec zamilcz obszczymurku.
A jeżeli coś tam kiedyś napisałes i ci nie odpisałem to może zwyczajnie nie widziałem bo w sumie po chuj dyskutować z węglojadami?
Musisz być straszną życiową pizdą.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów