Według źródła poborowi wyszli sobie pospacerować w nocy. Kierownik zapierdalał, finał to 6 trupów.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:00
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:47
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Szczęśliwe zakończenie. Robaki do piachu.
Jedyne, czego tu szkoda, to że tak mało
Jedyne, czego tu szkoda, to że tak mało
Sześciu chłopa, jedna kamizelka odblaskowa.Reszta w mundurach czy czarnych kurtkach.I tak by się na nic nie przydali przy takiej organizacji.
Tymczasem proukrowskie media: Ukraincy dokonali zamachu na poborowych w Jakucku. Spektakularna akcja ukraińskich służb
DużyKogut napisał/a:
Tymczasem proukrowskie media: Ukraincy dokonali zamachu na poborowych w Jakucku. Spektakularna akcja ukraińskich służb
Na tych kacapskich głąbów nie trzeba zamachów, oni sami się wykończą. Ruskie onuce ,,sprawnie" działają nawet tutaj, na tym portalu (wrzucając nieliczne ,,sukcesy" bolszewików), ale inteligencją to wy nie grzeszycie. Ostatnio ruska onuca abccba wrzuciła nagranie jak to bolszewicy niszczą pojazd bojowy i głąb nawet się nie zorientował, że to była zwykła atrapa
Jesse.Pinkman napisał/a:
Na tych kacapskich głąbów nie trzeba zamachów, oni sami się wykończą. Ruskie onuce ,,sprawnie" działają nawet tutaj, na tym portalu (wrzucając nieliczne ,,sukcesy" bolszewików), ale inteligencją to wy nie grzeszycie. Ostatnio ruska onuca abccba wrzuciła nagranie jak to bolszewicy niszczą pojazd bojowy i głąb nawet się nie zorientował, że to była zwykła atrapa
Mam nadzieję że to jednak banderowcow rozjechał, tak jestem rosyjska onuca
ja bym mu dożywotnio prawo jazdy dał, i w bonusie jakąś licencję/immunitet na jazdę po najebanemu. xD
order to może nie, nie no tyle to nie.
order to może nie, nie no tyle to nie.
Tyłu debili i żadnego mądrego który by przewidział co może się wydarzyć.
szkoda, że tak mało zgarnął tych ruSSkich wesz, ale widok i tak cieszy
a jednak rozjechał ruSSkie faszystowskie pchły :DDD
Jarosławkaczyński napisał/a:
Mam nadzieję że to jednak banderowcow rozjechał, tak jestem rosyjska onuca
a jednak rozjechał ruSSkie faszystowskie pchły :DDD
Glupie chuje ruskie.
Jebać ich!
Jebać ich!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów