📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Niech ktoś mi powie ze zjarana osoba nie jest równie debilna co pijana.
Ten sam rodzaj upodlenia. Bełkocze bez sęsu, buja sie jak rezus, wbija gwozdzie w stół, rzadziej sie awanturuje ale tylko i wyłacznie z powodu że ma nawinieta korbę.
Ten sam rodzaj upodlenia. Bełkocze bez sęsu, buja sie jak rezus, wbija gwozdzie w stół, rzadziej sie awanturuje ale tylko i wyłacznie z powodu że ma nawinieta korbę.
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.
poligon6 napisał/a:
Po pierwsze: Skąd wiesz, że to zioło?
Po drugie: Nie masz bladego pojęcia o tym, jak działa zielone.
poligon6 napisał/a:
Chłopie chyba nigdy nie widziałeś osoby zjaranej, a sam upalony to już na pewno nie byłeś, skoro uważasz, że po buchach bełkocze się bez SENSU (!)
W dupie byłeś, gówno widziałeś ale i tak się uważasz za eksperta. Typowy bolag robag
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów