📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Z angielskich ten jest dobry:
- What's the difference between Kim Jong Un and Kim Kardashian?
- Kim Jong Un is a dictator and Kim Kardashian is a dicktaker.
- What's the difference between Kim Jong Un and Kim Kardashian?
- Kim Jong Un is a dictator and Kim Kardashian is a dicktaker.
Kurwa treść tematu, po angielsku, a nazwa po polsku no kurwa gdzie tu logika. A po drugie polska dla polaków i to jest polski serwis, więc chcemy treści po polsku
Pomogę wam:
Dlaczego szkielet nie poszedł na imprezę?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
. Bo nie ma z kim...
Nie ma za co chłopaki
Dlaczego szkielet nie poszedł na imprezę?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
. Bo nie ma z kim...
Nie ma za co chłopaki
@Slavvek no ale żeś spierdolił..
Kali do nauki jak nie rozumie po angielsku.
@ Hacerking pupcia boli, że się języka nie uczyłeś? Chcesz mieć wszystko po polsku to będziesz ograniczony. Niektórych rzeczy nie da się przełożyć na nasz pogódź się z tym.
Jak ja to lubie, ludzie przypierdalaja sie ze po angielsku cos jest, ale sami po rusku bez napisów wstawiają
Avalanger, angielski jest językiem światowym czy tego chcesz czy nie, więc jeszcze kilka lat i znajomość angielskiego będzie tak powszechna, naturalna i konieczna jak znajomość swojego języka ojczystego.
Normandino napisał/a:
@Slavvek no ale żeś spierdolił..
No nie...
A ja myślałem że dobrze napisałem.
Zniszczyłeś moje życie teraz.
Nie mam po co żyć, idę się wieszać.
(Takim dosłownym tłumaczeniem chciałem pokazać że nie można tłumaczyć wszystkiego, bo traci to sens, no ale że chodzą po świecie super kumaci ludzie...)
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów