📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Jebać czeską policję. Piwko dla kierowcy, nie dla autora tematu za pedalski tytuł i opis
I jeszcze debil to wrzucił do sieci
ze tez ich ucza celowac w opony a wystarczy w chlodnice i tyle samo czasu pojedzie dalej a mniejsza szansa ze straci kontrole i jeszcze kogos zajebie
a jest calosc filmiku z zatrzymania ? to jakis streamer rozumiem?
a jest calosc filmiku z zatrzymania ? to jakis streamer rozumiem?
prawie z własnego podwórka - spoko
Po ryju widać że debil i do tego rudy.
bym strzelał w głupi łeb polskiego głupka
Debil jesteś i ciebie Jebac bym strzelał w głupi łeb polskiego głupka
Debil jesteś i ciebie Jebac bym strzelał w głupi łeb polskiego głupka
dżonyłojlker napisał/a:
Jebać czeską policję. Piwko dla kierowcy, nie dla autora tematu za pedalski tytuł i opis
Ładnie pepików wyjaśnił Waldek Kiepski.
Czesi pokazali, dlaczego nie należy jechać przed zatrzymywanym, a tylko z nim.
Czesi pokazali, dlaczego nie należy jechać przed zatrzymywanym, a tylko z nim.
typ jest nieźle zwyrodniały, jakby nie były ja takich pozytywnych jednak wariacików szanuję bardzo. Tez czasem przyświruję kosmatego luda czasem
Payan napisał/a:
Dawać część drugą z pościgu i zatrzymania
Ja bym właśnie zobaczył calość i o co chodzi .... I jak go pałują bo tak to go nie zatrzymywali ..... Na bank porobiony przekroczył prędkość i długa bo wiecie noo ..... Prawko stracę. No teraz to na bank stracisz nie tylko prawko ale i przerwę w życiu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów