Jak w temacie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
materiał własny jak mniemam? bardzo zabawny filmik he he.
Chłopaki, dla waszego dobra, odstawcie to co bierzecie.
Ola gringo
Z takim kolesiem w ekipie można iść na banie do lasu. Piwka, zieleń i jest impreza.
btw.
Motyw z piciem wody mnie rozjebał.
btw.
Motyw z piciem wody mnie rozjebał.
Można być idiotą?-można! (nie polecam)
Mozna być idiotą i nagrac coś śmiesznego?-MOŻNA!!! (polecam każdemu idiocie)
Piwko
Mozna być idiotą i nagrac coś śmiesznego?-MOŻNA!!! (polecam każdemu idiocie)
Piwko
Upalił się i ma jazde Ja też swoje pozytywnie wspominam
Ale mógł tego nie upubliczniać DEBIL ! ;D
Ale mógł tego nie upubliczniać DEBIL ! ;D
ŁOJA Ale muszą mieć ubaw czytając potem komentarze
Taaaaa. Brałem kiedyś kamere VHS od Ojca i nagrywałem takie durnoty. Tylko miałem wtedy 13 lat...
ja pierdole polowa komentarzy ze cos cpali a druga polowa ze idioci , chlopaki maja poczucie humoru , byli gdzies na rowerach i odjebali smieszny filmik a wy umiecie tylko stekac , zajebisty filmik !!
jabana gimbusiarnia mysli ze "zabawa" jest tylko po uzywkach jebana patologia
rozyk napisał/a:
ja pierdole polowa komentarzy ze cos cpali a druga polowa ze idioci , chlopaki maja poczucie humoru , byli gdzies na rowerach i odjebali smieszny filmik a wy umiecie tylko stekac , zajebisty filmik !!
Przecież dałem piwo bo mi się podoba filmik....wyluzuj i nie spinaj sie tak bo Ci piątek 13-nastego dopierdoli!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów