📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
T-Will napisał/a:
No i żyjesz także ty, nie jestes lepszy od tych bułgarów i afganów.
Następny...to samo się tyczy ciebie.
Możę uzasadnij czemu na nich najeżdżasz? Boli dupa że pracują za granicą? Jeśli są normalnymi pracownikami, którzy płacą podatki i nie ciągną socjalu, i nikt do nich nie dopierdala się w kraju gdzie mieszkają, to z jakiej racji Ty masz sie do niech dopierdalać? Tylko dlatego że oni, a także ja, i wielu innych użytkowników sadola którzy mieszkają i pracują w innych krajach nie robią na Twoją emeryturę? Typowo polskie myślenie. Każdy jedzie tam gdzie mu lepiej, i nie każdy musi być patriotą, byleby nie "srał" na kraj w którym się urodził i szanował dorobek kulturowy i historyczny.
Jestem swiecie przekonany ze to zdj klasy dla obcokrajowcow moja znajoma tez mieszka w norwegi i jej zdj wyglada podobnie bo cala kalsa skalda sie tylko z obco krajowcow sam mieszkam za granica w Islandii i moja pierwsza szkola miala tez podzial na obcokrajowcow i islandczykow jezeli sie ktos podszkolil w jezyku to szedl do normalnej klasy gdzie byli sami islandczycy
Biali przez tą swoją upośledzona tolerancję sami skończą na plantacjach bawełny w obozach pracy i komorach gazowych a ich kobiety w burdelach dla asfaltów i ciapatych. Ciekawe ilu to niebiałych "polaków" walczyło by gdyby ich ojczyzna wezwała?
Wkurwia mnie już ta Breiviko-mania, mimo poglądów ten człowiek jast dla mnie nadal psychicznym skurwysynem który zabił kupe młodych ludzi.
To jeszcze nic ! Patrz na fote grupową mojego kuzyna z Wielkiej Brytanii. Od czarnych,przez allahow,aż po ...rudych
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów