📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
To wygląda bardziej na jakieś zasyfione indie - tak wiem przypierdalam się.
0700zglossie napisał/a:
Zgadza się to trening indyjskich kosmonautów.
0700zglossie napisał/a:
Za czysto
Co jak co, ale pranki to oni potrafią w tych Indiach robić!
Piwo za soundtrack
Kaliber 44 - "Może tak może nie"
jak byłem dzieckiem to uwielbiałem wchodzić na szczyt młodej brzozy i następnie trzymając się wierzchołka skakać, drzewko się wyginało i lajtowo się lądowało. Jednak pewnego dnia ja byłem starszy (cięższy) i drzewko też (mniej gibke) i się złamało. Co prawda nie do końca w temacie, ale mam wyrzuty sumienia nawet po 20 latach
I na chuj wysyłać wielki samolot na lot paraboliczny za grubą kasę? Niech się NASA uczy. Co prawda nieważkość krótkotrwała, ale tanio i ekologicznie. No i od razu test na skoczność dla małponautów.
KaprysLosu napisał/a:
jak byłem dzieckiem to uwielbiałem wchodzić na szczyt młodej brzozy i następnie trzymając się wierzchołka skakać, drzewko się wyginało i lajtowo się lądowało. Jednak pewnego dnia ja byłem starszy (cięższy) i drzewko też (mniej gibke) i się złamało. Co prawda nie do końca w temacie, ale mam wyrzuty sumienia nawet po 20 latach
Z takim doświadczeniem, to do komisji Smoleńskiej możesz się zgłosić.
Skurwiel na moment aż zniknął z kadry, więc jest prawdopodobieństwo, że był w tamtym momencie na orbicie okołoziemskiej.
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów