Za drugim, ale siadło
Za drugim, ale siadło
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ładny kop Właśnie tak trzeba robić z grubymi cipami.
Witaj w dorosłym życiu, gdzie grubasek będzie najprawdopodobniej decydował o tym, czy dostaniesz pracę, czy nie.
Witaj w dorosłym życiu, gdzie grubasek będzie najprawdopodobniej decydował o tym, czy dostaniesz pracę, czy nie.
Aha, czyli grubasek tak się zemści, że będzie się pilnie uczyć, pójdzie na studia, zostanie wielką szychą i nie będzie zatrudniać ludzi, którzy w szkole kopali go po tłustym ryju. To ma sens. Nie pytam cię o szkolne czasy, to twoja sprawa
Aha, czyli grubasek tak się zemści, że będzie się pilnie uczyć, pójdzie na studia, zostanie wielką szychą i nie będzie zatrudniać ludzi, którzy w szkole kopali go po tłustym ryju. To ma sens. Nie pytam cię o szkolne czasy, to twoja sprawa
Nie Stracisz kontakt z grubaskiem na etapie szkoły podstawowej, a potem do końca życia będziesz sfrustrowany, że przez jakieś bzdury takie jak ESG, CSRD, czy "umiejętności miękkie" taki tytan pracy jak Ty nie dostaje awansu.
Nie Stracisz kontakt z grubaskiem na etapie szkoły podstawowej, a potem do końca życia będziesz sfrustrowany, że przez jakieś bzdury takie jak ESG, CSRD, czy "umiejętności miękkie" taki tytan pracy jak Ty nie dostaje awansu.
Ładnie w tych korpo piorą mózgi. Skoro nie wiedziałeś co odpisać, to trzeba było się nie odzywać. Ale niestety, zapchałeś se głowę jakimiś pierdołami o EKG i teraz na siłę próbujesz zainteresować tym innych.
Ładny kop Właśnie tak trzeba robić z grubymi c**ami.
ja byłem małym grubym kotletem w szkole i napierdalałem takich patyczaków jak ty
naprawde jesteś tak głupi czy trollujesz (prawie każdy twój komentarz na to wskazuje)
ja byłem małym grubym kotletem w szkole i napierdalałem takich patyczaków jak ty
Za gówniaka nie miałbyś ze mną szans. Byłem bardzo szybki.
naprawde jesteś tak głupi czy trollujesz (prawie każdy twój komentarz na to wskazuje)
Tobie się to może wydawać głupie (może dlatego, że twój każdy komentarz wskazuje na to, że jesteś "miękka łapka")
Za gówniaka nie miałbyś ze mną szans. Byłem bardzo szybki.
A przezwisko miałeś zwinny leszczu.
Czasem można się zdziwić. Grubas może mieć więcej pary niż suchoklates.
sadistic.pl/i-czego-sie-przypierdalal-vt71980,45.htm
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów