Partyzanckie uderzenie w ucznia bez przygotowania obrony ale z przemyśleniem ataku zawoalowanego w usypiające ruchy.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Piwko dla ostatniego za rozniesienie tych zwierząt.
Za atak z partyzanta murzyński chuj w dupę. Zero honoru....
jebane stadne cwele
Jak mnie wkurwiają takie cweluchy co w grupie i przewadze silne, jak ostatni typek w nich wjechał, że nie wiedzieli co się dzieje to od razu cofka. Poza tym rozgrzany pręt w dupę temu typkowi w kapturze co jebnął młodego z partyzanta bo widać, że czarne ziomale go podpuściły jebany zdrajca rasy
Jebaci - doslownie takich co w grupie mocni - a sami pizdy. Bije takich.
Szkode ze ten ostatni facet jeszcze po strzale w ryj im nie zajebal.
Kurwa co tam się stanęło się? Jeden jebnął jednemu, potem tamtemu chcieli najebać, potem inny wpadł by najebać tamtych a na koniec nie wiem już jeszcze inny zaczęli bić innych. Coś jak plan finansowy rządu na 2017
Fantastico, zdejmij okulary bo nie widzisz co piszesz!
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów