📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
43 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Kurwa powiedziałbym ci gdzie się z tym pedalstwem możesz oddalić ale warny zostawiam na lepsze okazje...
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Jakby twój co 2gi sąsiad był pedałem to też bys brał w paszczu?
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Jakby twój co 2gi sąsiad był pedałem to też bys brał w paszczu?
sadistic.pl/uzytkownik/DiKarpio,407866
Pałki z lodu. Wygrywa ten, który w określonym czasie zdoła stopić najwięcej lodu. Najkrótsza pałka wygrywa.
tvn24.pl/tvnwarszawa/najnowsze/sedzia-uczy-oskarzonego-czym-jest-patri...
Na 90% Filipiny
freaky napisał/a:
Młodzi Tajlandczycy uczą się fachu, co by za parę lat należycie obsłużyć turystów w Europy.
Filipińczycy (w tle leci filipińskie disco polo z charakterystycznym przypierdolonym basem), dziewczyna też odlicza po filipińsku. I uwierz po pierwszym słowie po Tajlandzku wkurw by Ci się włączył, te kurwy nawet r nie umieją wypowiedzieć.
chcialem wstawic kropki bez slow samo milczenie ale operator sadola by ostrzego .. normalnie barka slow
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów