📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
15 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:00
🔥
Kolarstwo przełajowe
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
🇬🇧 English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support this website with a small donation
🇵🇱 Polska wersja
Hello guest,We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.
Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay
Thank you for your support!
Donate already done / not interested
Anonymous~ napisał/a:
Co za jebane dzikusy... a myślałem, że tylko czarni potrafią się zachowywać jak zwierzęta, myliłem się
czego ty się spodziewałeś po amerykanach? od trzymania z czarnymi we łbach im się pokurwiło
marekstraub napisał/a:
Ja rozumiem że można Aziatów nienawidzić ale żeby napierdalało jednego 6 czy 7 kolesi to lekka przesada ja jakbym ich spotkał to bym wszystkich zajebał bo mnie takie napierdalanie jednego przez 6 wkurwia.
Oczywiście, wierzmy Ci...
Zapierdolił bym pedałów kurwa jeden bo drugim cioty pierdolone kurwaaaaaa
To jest czyste skurwysyństwo. Nie jest ważne czy zasłużył czy nie, ale kurwa w 6-7 kopać leżącego? BTW szacun dla ofiary bo go napierdalali równo a ten jeszcze im uciekł co słusznie zauważył jeden z przedmówców Pener, Ty to jak film znajdziesz, to ja wiem, że warto go obejrzeć chodźby mi miało ciśnienie skoczyć ^^
szmacioki zajebane!
@Legon
kurwa chuj pizda pierdolenie - gdyby usunąć te słowa z Twojego postu zostały by same znaki interpunkcyjne
kurwa chuj pizda pierdolenie - gdyby usunąć te słowa z Twojego postu zostały by same znaki interpunkcyjne
Ten kitajec nie na darmo dostał wpierdol i trafił na YT,a dostał go po to
-żebyśmy go zobaczyli
-wnioski wyciągnęli i to rozkminili każdy sam z osobna.
-żebyśmy go zobaczyli
-wnioski wyciągnęli i to rozkminili każdy sam z osobna.
Dlaczego takie ścierwo, mowa ty tym plebsie, ma prawo do egzystencji. Dzieciaki naoglądały się różnych rasistowskich filmów i chcą pokazać jakie to kozaki. A patrząc po mordzie tego jednego bez kominiarki toż to jeszcze gimnazjum (przekładając na nasze). I jak takie coś ma być przyszłością świata, nadzieją na lepsze jutro, to ja raczej wolę żyć w paleocenie. Z drugiej strony jak fajnie przejebane muszą mieć żyje, jak musieli ich w domu wychować, Tata The Hutt Mama The Hutt, a synek Synek Wpierdolimyobzemuzzaoceanutobedziemykozakami. Pozatym tyle się mówi o przemocy w domu, a przecież taki przeciętny Amerykanin to najpierw musi rozhuśtać rękę zanim ją podniesie... Ehhhhhh... szkoda tego żółtka, ja rozumiem dostać wpierdol od jakiegoś kibola, albo skinheada ale od takie niedorobionej hołoty.... naprawdę szkoda
Ja pierdolę... bo kilku kopach byłby nieprzytomny, te typy to większe pizdy niż ja. Wolę dostać wpierdol sam niż z kumplami kogoś tłuc. Czasem się wygra... Ten filmik nazwałbym fejkiem, gdyby nie to, że osoby te mają przejebane...
jak się jest pizdą to się używa narzędzi!
jak się jest pizdą to się używa narzędzi!
Mimo, że tylu go kopało on całkiem nieźle się trzymał.
Gdyby było ich dwóch to ci w kapturach dostaliby po ryjach, dzieciarnia.
Gdyby było ich dwóch to ci w kapturach dostaliby po ryjach, dzieciarnia.
dobrze że nie jestem żółty, bo musiałbym zacząć nosić... miecz.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów