Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ominął auta stojące przed przejazdem kolejowym i zderzył się z pociągiem
"W miejscowości Skoki w gminie Puławy 53-latek kierujący Fordem ominął samochody stojące przed strzeżonym przejazdem kolejowym, wyłamał opuszczoną półzaporę i zderzył się z pociągiem towarowym. Z obrażeniami ciała mężczyzna trafił do szpitala. Był trzeźwy, okazało się natomiast, że nie posiada uprawnień do kierowania. Trwa wyjaśnianie przyczyn zdarzenia.
Do zdarzenia doszło dzisiaj około godz. 7:30 w miejscowości Skoki w gminie Puławy. Kierujący samochodem osobowym marki Ford 53-latek doprowadził do zderzenia z pociągiem towarowym jadącym z Dęblina do Puław.
Jak wynika z ustaleń policjantów, kierujący ominął dwa samochody stojące przed strzeżonym przejazdem kolejowym, uderzył w opuszczoną półzaporę, po czym wjechał na tory gdzie zderzył się z pociągiem towarowym jadącym w stronę Puław. Z obrażeniami ciała mężczyzna trafił do szpitala.
Jak wykazało badanie, 53-latek był trzeźwy. Okazało się natomiast, że nie posiada uprawnień do kierowania pojazdami mechanicznymi. Maszynista pociągu był trzeźwy. Trwa wyjaśnianie okoliczności i przyczyn zdarzenia. Pojazd, którym kierował mieszkaniec gminy Puławy został zabezpieczony na policyjnym parkingu do dalszych oględzin."
18.10.2022 miejscowości Skoki w gminie Puławy
Ewidentnie hamulce wysiadły, chociaż możliwe też brak posiadania mózgu.
Nie zaświeciło się żadne ze świateł stopu, twardy gość Jeszcze down na torowisku w prawo skręcił, brak mózgu to odpowiedź prawidłowa.
Trwa wyjaśnianie okoliczności i przyczyn zdarzenia
Przyczyną zdarzenia było wjechanie autem pod pociąg. Nie ma za co
Nie zaświeciło się żadne ze świateł stopu, twardy gość Jeszcze down na torowisku w prawo skręcił, brak mózgu to odpowiedź prawidłowa.
Może mu się pojebało że cały czas jest w gta ..... I chcał jechać skrótem .... Choć mi się wydaje że mu hamulce poszły i chuj życie .....
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów