Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A żebyś wiedział.
Lepszy Putler niż ta kurwa Zełenski 👍
Aha... putler zabija cywilów
a komik kradnie w białych rękawiczkach, bądź tu mądry który lepszy
Aha... putler zabija cywilów
a komik kradnie w białych rękawiczkach, bądź tu mądry który lepszy
Noo w sumie to masz rację.
Ale z drugiej strony co mnie obchodzą jebane ukry.
Szkoda tylko ładnych Ukrainek, bo przydałyby się do ruchania 👍
nienawidze ukraincow i tego ich gowno wartego panstweka
Ja tak samo.
Ale niedługo Upadlina padnie. Mam nadzieję, że to długo nie potrwa 👍
Czyli ukr w Polsce może robić wszystko, zachowywać się jak chce, np. blokując wyjazd kilku/kilkunastu samochodom.
I to jest dobre !!!! według tych dwóch ukrofilów powyżej! To jest kurwa dobre !!!
A każdy kto się z tym nie zgadza że ukrince wolno ten ,, woli ruski mir '' i że krytykowanie jej to ,, bzdetne nicniewnoszące dysputy. ''
Co z was za ludzie ukrofile pierdolone ? Macie wy w ogóle jakąś ludzką godność ? Bronicie ukrów zawsze! Nawet jak odpierdalają krzywe akcje, tak jak tutaj.
ha tfu na ryj każdemu ukrofilowi w Polsce ! Już tylko pięty wam wystają !
jak byś debilu zgłębił temat, widział byś, że była klientką Ubera, kierowcy się coś zblokowało i nie mógł bramy otworzyć, co debilowi na filmie nie spodobało się...
jak byś debilu zgłębił temat, widział byś, że była klientką Ubera, kierowcy się coś zblokowało i nie mógł bramy otworzyć, co debilowi na filmie nie spodobało się...
Po pierwsze to debil to cię zrobił.. dlategoś taki tępy.
Po drugie pecie, poczytaj artykuł o tym na portalu o2. To świadkowie opisują zachowanie tej ,, pani ''
Polak zesrał się do kierowcy nie jej. Ale ta zjebana pizda wyszła sama z samochodu i zaczęła za typem iść i go nagrywać, typ się wkurwił. Później nakłamała o całym zajściu na swoim instagramie, na o2 jest o tym artykuł, jebany ukrofilu białorycerzyku jebany.
Po pierwsze to debil to cię zrobił.. dlategoś taki tępy.
Po drugie pecie, poczytaj artykuł o tym na portalu o2. To świadkowie opisują zachowanie tej ,, pani ''
Polak zesrał się do kierowcy nie jej. Ale ta zjebana pizda wyszła sama z samochodu i zaczęła za typem iść i go nagrywać, typ się wkurwił. Później nakłamała o całym zajściu na swoim instagramie, na o2 jest o tym artykuł, jebany ukrofilu białorycerzyku jebany.
dzięki za przyznanie racji, łezka mnie siem zakręciła
Wiem tak się nie stanie ale marzyć każdy może! co nie?
I jeszcze tym życzmy tym najzamożniejszym którzy dzięki swoim pieniążkom wyjechali z Ukrainy dając łapówkę pogranicznikom z korumpowanym, i za razem uniknięcia poboru do wojska, by nie bronić swojej ojczyzny. Tylko przeczekam jak szczury w bezpiecznym miejscu i czuć się jak u siebie. Jak gdyby nic się nie stało.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów