Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Legit
Wstyd to jesteś ty!
,,polakach '' napisałeś z małej a zaraz obok z wielkiej ''Ukraińców''
Jak na początku myślałem że to zwykły błąd, tak przeczytałem twój podpis
,, Ten kto pisze "Upadlina"
Czopkiem w dupie jest Putina. ''
i wszystko jasne !!! Nie było w twojej pisowni błędu, czy przypadku. Napisałeś tak celowo.
Jesteś jednym z nich! tzn. UPAdlińcem, wrogiem Polski i Polaków ! Ha tfu !
Weź ty idź do jakiegoś specjalisty bo nerwowy jesteś.
Litery duże bla bla bla
Się rozsierdził
Rispekt już hirmi rissspektttt
Życzę ukraincoom z całego serca aby pokonali w tej wojnie drugą armię świata czyli władka putlera
A potem niech wszyscy wypierdalają z naszego kraju odbudowywać swój
Wiem tak się nie stanie ale marzyć każdy może! co nie?
No i to jest kurwa dobre podejście !
Życzę ukraincoom z całego serca aby pokonali w tej wojnie drugą armię świata czyli władka putlera
A potem niech wszyscy wypierdalają z naszego kraju odbudowywać swój
Wiem tak się nie stanie ale marzyć każdy może! co nie?
A ja życzę jebanym ukrom przegranej wojny, a tej kurwie Zełenskiemu śmierci na latarni.
Może moje życzenie się spełni.
Jebać banderowców.
A ja życzę jebanym ukrom przegranej wojny, a tej kurwie Zełenskiemu śmierci na latarni.
Może moje życzenie się spełni.
Jebać banderowców.
Aha czyli wolisz władka putlerka za miedzą?
A co tam może to będzie dobry sąsiad
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów