Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Z okazji sylwestra i nowego roku życzę każdemu jebanemu hahłowi i ukrofilowi chuja w dupę z HIVem i żebyście zdychali jak najszybciej jebane kurwie
Ajm not kurwa, maj nejm is Ola, men
Nie chce usprawiedliwiać tego typa, ale miał prawo się wkurwić jak blokują ruch i w doopie innych mają! Doskonale wiedziała co do niej mówi i dalej prowokowała, ale zabolało skoro tym ukierskim akcentem :"łooolla" men. .. Szoszon skurwiały!
Jakiego Kurwa szczucia na ukrów kampania w Polsce niby trwa?
Od samego początku gdy pisiory nawpuszczały do cywilizowanej Polski dzicz banderowską przeciętny Polak pracujący i mający trochę szarych komórek wiedział że to jak wpuszczenie lisa do kurnika.
Opozycja i kaczory piedroliły że to "bracia" i trzeba im pomóc, dać hajs i wypiąć dupę. Zaś na Polaków którzy mieli odmienne zdanie wyzywali od ruskich, faszystów, anty Polaków itp.
Minęło 12 miesięcy i już widać było kto miał rację.
Po 3 latach nazywacie prawdę szczuciem na to ukrów.
Pełna zgoda kolego, 2 lata temu zaczadziałe cioty i pedały latały im laskę robić, teraz już większość Polski się na nich poznała i nagle zmiana. Ale to dlatego, że w dużych miastach już dużo po mordzie w sobotę od tej hołoty dostało a nie jeden kosę. W mediach dalej trochę sraczki żółto-sinej ale już nawet policja przyznaje że w każdym dużym mieście mamy gangi Widlarzy. Zapraszam tych wsioków co po piwnicach siedzą na balety w dużym mieście w sobotę, mordę jeden pierdolony piwniczkak z drugim będzie się czasami bał otworzyć tyle tego świńskiego narodu lata.
W polskim internecie trwa kampania szczucia na Ukraińców, a w ukraińskim na Polaków. W obu krajach stoją za tym ludzie udający patriotów, albo autentyczni patrioci, którzy dali się zmanipulować, bo coś wyczytali na Iksie albo obejrzeli na Tiktoku. A komu zależy żebyśmy się z Ukraińcami żarli?
Zajrzałem na X-sa i znalazłem dwa profile z tym nickiem. Wygląda, że oba należą do tej samej osoby, która przedstawia się jako prezenterka jakiejś telewizji, ale na obu ostatnie wpisy są z 2014 i 2015 roku. Tego materiału nie ma.
I to już mi śmierdzi na kilometr. Nie dajcie się zmanipulować.[/quote Walisz teksty zupełnie w stylu tzw "majeńki", (i zapewne obskakujesz te obydwa konta) jak coś be z twoimi ziomkami to negacja na całego i wpieranie ciemnoty, że to na milion procent ruska prowokacja albo ukry to nie ukry. Płacze na temat żarcia się z ukrami zostaw dla swoich współplemieńców z krainy U, bo nikt bardziej niż oni sami swoim zachowaniem nie prowokują niechęci Polaków. Przykładem jest choćby ten filmik.
Nawet nasza czarna sucz z tureckiego zmywaka wpadła nas tu zbesztać za być antywidlarzami.
Ale ze też musiało trafić na przedstawiciela naszego narodu z tej niskiej półki.
No jaki wstyd,czyż nie by pięknie gdyby tam jakiś inteligentny człowiek merytorycznie rozmazał paniusie po asfalcie?
A tak wstyd bo tylko kurwa słychać i tłusty brzuch widać.
Prowokacja czy nie chuj mnie to.
Ale ze też musiało trafić na przedstawiciela naszego narodu z tej niskiej półki.
No jaki wstyd,czyż nie by pięknie gdyby tam jakiś inteligentny człowiek merytorycznie rozmazał paniusie po asfalcie?
A tak wstyd bo tylko kurwa słychać i tłusty brzuch widać.
Nie obchodzi? Dobre...To po kiego chuja zabierasz głos i mącisz?
Nie obchodzi? Dobre...To po kiego chuja zabierasz głos i mącisz?
Sam macisz robiąc aferę z pyskówki na ulicy jakby kurwa zaraz od tego miało zależeć wszystko.
Mało się kurwa nie zesrasz tymi Ukraińcami.
Jak kurwa na czeczenów i cyganów płacimy od dwudziestu lat a chuja nam to przynosi tak ukry za tę jebane ojro jebią kacapa i to z powodzeniem.
Więc zamknij ryj póki jedni i drudzy zdychają.
Sam macisz robiąc aferę z pyskówki na ulicy jakby kurwa zaraz od tego miało zależeć wszystko.
Mało się kurwa nie zesrasz tymi Ukraińcami.
Jak kurwa na czeczenów i cyganów płacimy od dwudziestu lat a chuja nam to przynosi tak ukry za tę jebane ojro jebią kacapa i to z powodzeniem.
Więc zamknij ryj póki jedni i drudzy zdychają.
Że co???? Znamy się? Wcześniej na ukrów coś trollowałem że tak się prujesz? Po drugie, grzeczniej proszę! Po trzecie, nie przypominam sobie żebyśmy się na tym samym gównie ślizgali....
Jak piszesz z dużej litery swoje nazwy niby kraju to szanuj inne!!! szoszonie jebany! To jest ! Była i będzie Polska!!!
Aż wstyd że taki burak złotówa daje świadectwo na cały świat o polakach 🙄 a co do Ukraińców
Wstyd to jesteś ty!
,,polakach '' napisałeś z małej a zaraz obok z wielkiej ''Ukraińców''
Jak na początku myślałem że to zwykły błąd, tak przeczytałem twój podpis
,, Ten kto pisze "Upadlina"
Czopkiem w dupie jest Putina. ''
i wszystko jasne !!! Nie było w twojej pisowni błędu, czy przypadku. Napisałeś tak celowo.
Jesteś jednym z nich! tzn. UPAdlińcem, wrogiem Polski i Polaków ! Ha tfu !
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów