Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:11
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2025-01-04, 11:41
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ksiaze_Wawra 2024-12-30, 13:33 7
To jerst dworzec zachodni (parking) gdzie możesz wjechać na 10 minut za darmo potem płacisz 6 czy tam 7 zł więc nie dziwię sie, że nie chce mu sie płacić przez kogoś. Na 100 % podjechał po Ukjraine cierp i ta pewnie pakowała sie i ogarniała dłużej niżż 10 minit i kazał jej za to zapłacić a ta zamiast zapłacić to jeszcze utrudnia życie innym.
Zgłoś
metyoo 2024-12-30, 13:40 4
to ukrancy są zmuszeni mieszkać w Polsce? o kurwa, nie wiedziałem, że mamy prywatnych niewolników

[ Dodano: 2024-12-30, 13:44 ]
Ksiaze_Wawra napisał/a:

To jerst dworzec zachodni (parking) gdzie możesz wjechać na 10 minut za darmo potem płacisz 6 czy tam 7 zł więc nie dziwię sie, że nie chce mu sie płacić przez kogoś. Na 100 % podjechał po Ukjraine cierp i ta pewnie pakowała sie i ogarniała dłużej niżż 10 minit i kazał jej za to zapłacić a ta zamiast zapłacić to jeszcze utrudnia życie innym.

ja to widzę badziej ta: bolec/uber z ukraincem za fajerą przyjechał na parking odebrać ukranke i na to już odpalił się cierp, do tego doszło jak mówisz długi czas, bo musiała dojść, znaleźć, zapakować się i dziesięć minutek minęło, cierp chciał wyjechać, ale wyjazd zablokowany, bo saszka poszedł do automatu zapłacić. standardowe "ja nie podumał"
Zgłoś
DarcoPenetratore 2024-12-30, 14:08 7
Aż wstyd że taki burak złotówa daje świadectwo na cały świat o polakach 🙄 a co do Ukraińców można ich lubić lub nie ale bez ich pracy w Polsce nasza gospodarka sobie nie poradzi. Mamy za mały przyrost naturalny i praca w handlu, rolnictwie, budowlance itd padła B! y bez emigrantów. Zdecydowanie lepsze to niż czarni i muzułmanie bo akurat Ukraińcy to naprawdę pracowity ludek. A kto krzyczy wypierdalać z Polski jest albo idiotą z konfy albo ruskim trollem howg

Ten kto pisze "Upadlina"
Czopkiem w dupie jest Putina.
Zgłoś
Ork.Fajny 2024-12-30, 14:54 6
Srogie pojeby się tu zebrały. Rozumiem skrytykować tą babę, nawet wulgarnie. Ale jakiekolwiek sympatie w stronę tego sebixa to już patologia.

Nienawidzę zwrotów typu ruska onca i zawsze z nimi walczę, ale czasem mam wrażenie że jakiś wydział ruskiego kontrwywiadu dostał się do nieużywanych kont sadistica.
Zgłoś
DannyBazooka 2024-12-30, 14:57 3
Dualamangor napisał/a:

Głupia prowokująca ukraińska kurwa...

Ale zrozumiałeś w ogóle co mówiła?
Zgłoś
WolvX 2024-12-30, 15:19 2
To pewnie ten, co do skrętu na światłach nie zdążył, a miał zielone.
Zgłoś
Polak_mały 2024-12-30, 15:20 1
Fejk jak chuj. Nigdy nie widziałem wkurwionego taksówkarza. Zresztą znałem jednego co poszedł na taksę i opowiadał to i owo.
Wstajesz o której chcesz, zawozisz jednego klienta na lotnisko, drugi wsiada od razu jak ten pierwszy wysiądzie, zawozisz go pod swój blok, bo tak się składa że mieszka obok. I w dwie godzinki masz 400 zł, których nawet nie jesteś w stanie przepić w barze i tak dzień w dzień.
Zgłoś
A4boNla3hon3 2024-12-30, 15:40 7
Ukry jebać prądem i te śmieci co ich nawpuszczały również.
Zgłoś
mlotnakacapy 2024-12-30, 15:42 5
cedrikk napisał/a:

Jesttt. Ruska onuca wleciała. Spokojnie mogę dziś spać.
Tak tu same onuce.
Rozpierdalacie mi system za każdym razem.

same polackie pdolone zjeby ktore kacapom lizaly by rowa byleby wam wroga pokazac i zagrac mazurka machajac orzelkiem

jestescie pdolonym polackim motlochem ktory daje sie sterowac na narodowej nucie bo ruskie dobrze wiedza ze nie podpuszcza wiekszosci Polakow wprost

wiec zamknij morde i tam lec trzepac sie po internecie durniu z reszta tych jebanych blaznow nie wiedzacych kto jest wrogiem Polski teraz kto moze byc a kto bedzie zawsze

Takie bydlo jak wy u pana napierdalalo panszczyzne a jak przyszly rozbiory nawet sie nie zorientowalo

A i niech mi tu zaden nie probuje banderą czy ukrami podjezdzac bo chuja mozecie a ukrow mam tak samo w dupie ale dopoki walcza beda mieli pomoc patozjeby
Zgłoś
A4boNla3hon3 2024-12-30, 15:45 7
TwójCzarnyPan napisał/a:

W polskim internecie trwa kampania szczucia na Ukraińców, a w ukraińskim na Polaków. W obu krajach stoją za tym ludzie udający patriotów, albo autentyczni patrioci, którzy dali się zmanipulować, bo coś wyczytali na Iksie albo obejrzeli na Tiktoku. A komu zależy żebyśmy się z Ukraińcami żarli?
Zajrzałem na X-sa i znalazłem dwa profile z tym nickiem. Wygląda, że oba należą do tej samej osoby, która przedstawia się jako prezenterka jakiejś telewizji, ale na obu ostatnie wpisy są z 2014 i 2015 roku. Tego materiału nie ma.
I to już mi śmierdzi na kilometr. Nie dajcie się zmanipulować.

Jakiego Kurwa szczucia na ukrów kampania w Polsce niby trwa?

Od samego początku gdy pisiory nawpuszczały do cywilizowanej Polski dzicz banderowską przeciętny Polak pracujący i mający trochę szarych komórek wiedział że to jak wpuszczenie lisa do kurnika.

Opozycja i kaczory piedroliły że to "bracia" i trzeba im pomóc, dać hajs i wypiąć dupę. Zaś na Polaków którzy mieli odmienne zdanie wyzywali od ruskich, faszystów, anty Polaków itp.

Minęło 12 miesięcy i już widać było kto miał rację.
Po 3 latach nazywacie prawdę szczuciem na to ukrów.
Zgłoś
cedrikk 2024-12-30, 16:08 10
mlotnakacapy napisał/a:

same polackie pdolone zjeby ktore kacapom lizaly by rowa byleby wam wroga pokazac i zagrac mazurka machajac orzelkiem
jestescie pdolonym polackim motlochem ktory daje sie sterowac na narodowej nucie bo ruskie dobrze wiedza ze nie podpuszcza wiekszosci Polakow wprost
wiec zamknij morde i tam lec trzepac sie po internecie durniu z reszta tych jebanych blaznow nie wiedzacych kto jest wrogiem Polski teraz kto moze byc a kto bedzie zawsze
Takie bydlo jak wy u pana napierdalalo panszczyzne a jak przyszly rozbiory nawet sie nie zorientowalo
A i niech mi tu zaden nie probuje banderą czy ukrami podjezdzac bo chuja mozecie a ukrow mam tak samo w dupie ale dopoki walcza beda mieli pomoc patozjeby

Wstawaj bo się zesrałeś póki co możesz wypierdalać na Ukrainę Im pomóc jak taki chętny.
Tylko zabierz tych dezerterów ze sobą
I nie pierdol mi o ruskiej onucy bo sram szczam i kicham na nich po równo. Zresztą na ciebie tez
Zgłoś
DEADmanPL 2024-12-30, 16:32 5
Na końcu powiedział "kurwa to przecinek"? słusznie, ani razu jej nie wyzwał, więc pizda zamiast gdakać powinna zgodnie z radą wsiadać do auta i wypierdalać
Zgłoś
Smoko 2024-12-30, 17:28 1
Ściepa narodowa dla tego Pana na flaszkę?
Zgłoś
KuBuX 2024-12-30, 17:34 4
Jak nigdy kobiety nie uderzylem i tego sie trzymam coby sie nie dzialo tak tej bym wyjebal na żuchwe przez sam fakt ze z upadliny i jeszcze typ najgorszej kurwy z telefonem co podkreca
Zgłoś
Bartolomio1978 2024-12-30, 18:01 1
Skończyli zbierać na bajraktara więc i polskiego już nie rozumieją
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem