Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
tak na specjalny osobisty rozkaz samego fiutina to nagrywa ... bo umie po angielsku...
tak tak, zważywszy ilu jest rusków Polsce a ilu ukrów, nie możesz się mylić.....
A tak poważnie. To też jest znamienne u ukrofilów. Że jak już się nie da wybronić zachowania swoich idoli - ukrów, to wtedy czarodziejskim sposobem w ich narracji, każdy ukra zmienia się w ruska...
No bo jak to ? Tak zachowywać się może tylko ruska kurwa ! wszak żaden ukr by tak się nie zachował nigdy... buhahahahah żałosne...
W polskim internecie trwa kampania szczucia na Ukraińców, a w ukraińskim na Polaków. W obu krajach stoją za tym ludzie udający patriotów, albo autentyczni patrioci, którzy dali się zmanipulować, bo coś wyczytali na Iksie albo obejrzeli na Tiktoku. A komu zależy żebyśmy się z Ukraińcami żarli?
[ Dodano 2024-12-30, 12:17 ]
Zajrzałem na X-sa i znalazłem dwa profile z tym nickiem. Wygląda, że oba należą do tej samej osoby, która przedstawia się jako prezenterka jakiejś telewizji, ale na obu ostatnie wpisy są z 2014 i 2015 roku. Tego materiału nie ma.
I to już mi śmierdzi na kilometr. Nie dajcie się zmanipulować.
W polskim internecie trwa kampania szczucia na Ukraińców, a w ukraińskim na Polaków. W obu krajach stoją za tym ludzie udający patriotów, albo autentyczni patrioci, którzy dali się zmanipulować, bo coś wyczytali na Iksie albo obejrzeli na Tiktoku. A komu zależy żebyśmy się z Ukraińcami żarli?
To żadna kampania szczucia lecz kilka lat przyglądania się im. Pracowałem z tym gownem. Nawet mieszkałem. Tak to są zwierzęta. Zdecydowanie Im bliżej do ruska niż Polaka.
Druga sprawa że dopóki ukry będą miały lepiej w PL niż Polacy to spirala sama się nakręci. Przypominam że co te kurwy zrobiły dla powodzian ? NIC
Oczywiście że zależy ruskim. Ale nie tylko im.. W zasadzie każdemu z naszych ,,sojuszników'' zależy by ani Polska ani Ukraina za silna i za bardzo niezależna nie była...
Wymieniłeś dwie grupy ludzi ,,ludzie udający patriotów, albo autentyczni patrioci '' ale jest jeszcze trzecia grupa ludzi najliczniejsza której nie wymieniłeś.
Zwykli obywatele , którzy mają już po prostu dość ! uprzywilejowywania Ukraińców ponad Polakami!
Czym ta wojna dłużej trwa, czym zachowanie ukró w Polsce robi się coraz bardziej uciążliwe dla przeciętnego Kowalskiego, który styka się z nimi na ulicach, w sklepach w pracy a jeszcze takie filmiki co chwile ogląda w necie, to człowieka bierze wkurw. Autentyczny wkurw ! i ruskie nie mają z tym nic wspólnego. Do tego dochodzą jeszcze ukrowskie milionery w samochodach za setki tysięcy, ba nawet za miliony i ich zachowanie tych bogaczy w restauracjach, centrach handlowych itd.
To żadna kampania szczucia lecz kilka lat przyglądania się im. Pracowałem z tym gownem. Nawet mieszkałem. Tak to są zwierzęta. Zdecydowanie Im bliżej do ruska niż Polaka.
Druga sprawa że dopóki ukry będą miały lepiej w PL niż Polacy to spirala sama się nakręci. Przypominam że co te kurwy zrobiły dla powodzian ? NIC
To samo mówili i nadal mówią o Polakach na zachodzie. Na Islandii z polskim bydłem się nie da pracować sama patologia.
Życzę ukraincoom z całego serca aby pokonali w tej wojnie drugą armię świata czyli władka putlera
A potem niech wszyscy wypierdalają z naszego kraju odbudowywać swój
Wiem tak się nie stanie ale marzyć każdy może! co nie?
Ja bym wolał aby ich Putin rozjebał ma amen
To samo mówili i nadal mówią o Polakach na zachodzie. Na Islandii z polskim bydłem się nie da pracować sama patologia.
Na Islandii byłem tylko rekreacyjnie . Naprawdę piekny kraj. Od razu rzucił mi się Polak klnący za ladą w stolicy. Mieszkałem przez wiele lat z różnymi patolami po projektach. Topka to Ukraina i Moldawia.
Wiecznie picie , darcie ryje , wieszanie ryb na linkach od prania i wpierdalanie kociej karmy.... dobrze ze kota też nie zjedli.
ale jest jeszcze trzecia grupa ludzi najliczniejsza której nie wymieniłeś.
Zwykli obywatele , którzy mają już po prostu dość ! uprzywilejowywania Ukraińców ponad Polakami!
Czym ta wojna dłużej trwa, czym zachowanie ukró w Polsce robi się coraz bardziej uciążliwe dla przeciętnego Kowalskiego, który styka się z nimi na ulicach, w sklepach w pracy a jeszcze takie filmiki co chwile ogląda w necie, to człowieka bierze wkurw. Autentyczny wkurw ! i ruskie nie mają z tym nic wspólnego. Do tego dochodzą jeszcze ukrowskie milionery w samochodach za setki tysięcy, ba nawet za miliony i ich zachowanie tych bogaczy w restauracjach, centrach handlowych itd.
Obaj pierdolicie i jak papugi powtarzacie to samo co piszą ruskie trole. Więc albo sami nimi jesteście, albo daliście się wrobić.
I gdzie to uprzywilejowanie? Tylko nie pierdolcie, że w kolejce do lekarza, bo ten wątek już się zużył. Co mieli robić dla powodzian i czemu? Od tego są służby, a poza tym, co wy zrobiliście?
I niby czemu mają lepiej? Bo są wśród nich bogaci? Ano, są. Jak w Polsce kiedyś wybuchnie wojna, to też bogaci Polacy spierdolą na Zachód i będą się bawić w Berlinie, Paryżu i Genewie, tego jestem pewien i nie ma w tym nic dziwnego. Ale bogactwo kłuje w oczy, Ukrainiec powinien chodzić w łachmanach, a najlepiej nosić wór pokutny i na kolanach przepraszać za Wołyń żeby zadowolić pana Polaka. Prawda?
Jak wam przeszkadza bogaty Ukrainiec, który wydaje u nas kupę siana i dokłada się przez to do polskiego PKB, płaci VAT, to jesteście zwykłe zawistne małe chujki. Szczerze mówiąc, nie sądzę, że macie z nimi dużo kontaktu. Mieszkam teraz w dużym polskim mieście, mam go na codzień, moi znajomi też i jeszcze od nikogo nie słyszałem, żeby miał jakieś problemy. Czasami głośno imprezują i nie sprzątają po swoich kundlach, ale to wszystko co mam im do zarzucenia. Za to w internecie jest jakiś inny świat.
Obaj pierdolicie i jak papugi powtarzacie to samo co piszą ruskie trole. Więc albo sami nimi jesteście, albo daliście się wrobić.
I gdzie to uprzywilejowanie? Tylko nie pierdolcie, że w kolejce do lekarza, bo ten wątek już się zużył. Co mieli robić dla powodzian i czemu? Od tego są służby, a poza tym, co wy zrobiliście?
I niby czemu mają lepiej? Bo są wśród nich bogaci? Ano, są. Jak w Polsce kiedyś wybuchnie wojna, to też bogaci Polacy spierdolą na Zachód i będą się bawić w Berlinie, Paryżu i Genewie, tego jestem pewien i nie ma w tym nic dziwnego. Ale bogactwo kłuje w oczy, Ukrainiec powinien chodzić w łachmanach, a najlepiej nosić wór pokutny i na kolanach przepraszać za Wołyń żeby zadowolić pana Polaka. Prawda?
Jak wam przeszkadza bogaty Ukrainiec, który wydaje u nas kupę siana i dokłada się przez to do polskiego PKB, płaci VAT, to jesteście zwykłe zawistne małe chujki. Szczerze mówiąc, nie sądzę, że macie z nimi dużo kontaktu. Mieszkam teraz w dużym polskim mieście, mam go na codzień, moi znajomi też i jeszcze od nikogo nie słyszałem, żeby miał jakieś problemy. Czasami głośno imprezują i nie sprzątają po swoich kundlach, ale to wszystko co mam im do zarzucenia. Za to w internecie jest jakiś inny świat.
Jesttt. Ruska onuca wleciała. Spokojnie mogę dziś spać.
Tak tu same onuce.
Rozpierdalacie mi system za każdym razem.
Jesttt. Ruska onuca wleciała. Spokojnie mogę dziś spać.
Tak tu same onuce.
Rozpierdalacie mi system za każdym razem.
Nie same onuce. Parę onuc i setka zwyczajnych debili, którzy idą za stadem jak barany. Ale takie alternatywne barany, co gardzą mainstreamem i łykają wszystko, co nim nie jest. Teraz w modzie jest jebanie Ukrów, więc alt-barany ich jebią.
„‘Ciepłe’ powitanie w Warszawie. Oto reakcja wideo na mnie, rozmawiającą po ukraińsku z taksówkarzem. Mój taksówkarz utknął przy szlabanie, jego karta nie działała. Podbiegł rosły Polak i zaczął krzyczeć: ‘Kurwa, chwała Putinowi!’. Polacy w pobliżu pokazywali środkowy palec i prosili nas o opuszczenie kraju. Wyrażam swoją szczerą miłość do wszystkich Ukraińców, którzy są teraz zmuszeni mieszkać w Polsce. Macie niezłomnego ducha. Chwała Ukrainie!”
ciekawe jaka była sytuacja, czy babka po prostu nie umiałą zapłacić za parking czy jaki chuj i grała później ofiare, ale jest jak jest
to taryfiarz nie ogarniał, ale jakiś patosebek się zesrał, jak usłyszał że ukrainka gada po swojemu do złotówy. xD
kurwa, zamiast żyć i pozwolić innym żyć, to wieczne zesranie o wszystko.
tfu na patologię, bez względu na kraj pochodzenia.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów