Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Kierowca zawodowy. Umiejętności, doświadczenie, wienajomość przepisów- trzy święte przymioty tej jakże zacnej grupy zawodowej.
Gdyby ten glab nie skrecal w trawnik to mysle, ze wyhamowalby ten zestaw.
P.S. zawsze mnie zastanawia co te debile mysla jak zapierdalaja obok stojacych aut na drodze.
"No co za debile, na chuj oni tak stoja skoro mozna lewym zapierdalac?"
P.S.2. Zajebiscie zamocowany ladunek...
Gdyby ten glab nie skrecal w trawnik to mysle, ze wyhamowalby ten zestaw.
P.S. zawsze mnie zastanawia co te debile mysla jak zapierdalaja obok stojacych aut na drodze.
"No co za debile, na chuj oni tak stoja skoro mozna lewym zapierdalac?"
P.S.2. Zajebiscie zamocowany ladunek...
Jakby baranie nie skręcił ciągnikiem to by go ten ladun przerobił na miazgę. Dwa, jak kiedyś dzieciaku moze będziesz robił prawo jazdy to ci powiedzą na kursie że taki zestaw z ładunkiem to nie zgnity Lanos twojego starego żeby go wyhamować w 15 metrów.
Awaria hamulców.
W takich autach hamulce sa pneumatyczne i działają tak że musisz mieć zapas sprężonego powietrza w zbiorniku. Hamowanie polega na spuszczaniu ciśnienia z układu. Jakakolwiek awaria tego układu powoduje ze nie ruszysz z miejsca bo wszystkie hamulce trzymają.
W takich autach hamulce sa pneumatyczne i działają tak że musisz mieć zapas sprężonego powietrza w zbiorniku. Hamowanie polega na spuszczaniu ciśnienia z układu. Jakakolwiek awaria tego układu powoduje ze nie ruszysz z miejsca bo wszystkie hamulce trzymają.
Wszystko pięknie wytłumaczyłeś. A teraz napisz, co się stanie z autem bez retarder'a, gdy przegrzeją się klocki i tarcze.
Jakby baranie nie skręcił ciągnikiem to by go ten ladun przerobił na miazgę. Dwa, jak kiedyś dzieciaku moze będziesz robił prawo jazdy to ci powiedzą na kursie że taki zestaw z ładunkiem to nie zgnity Lanos twojego starego żeby go wyhamować w 15 metrów.
Jak się nie zapierdala jak osioł, gdy prawy pas stoi, to się wyhamuje
myślę iż na każdym kursie uczą o zachowaniu odpowiedniej prędkości jk jedziesz tirem to dużo większej jak dodatkowo masz ładunek chujowo zabezpieczony to jeszcze wiekszej(zartuje... zakłądam że uczą by nie jeździć z chujowo zabezpieczonym ładunkiem bo można samemu zginą i innych zabić
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów