📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:55
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:40
🔥
Konkret wpierdol dla pedofila
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
takie fajne czyste chińskie szyby ma ten traktor
Chinka jest sama sobie winna.
Biedny traktorzysta nic nie wiedział, bo ze zbyt małą prędkością przyjebała.
Biedny traktorzysta nic nie wiedział, bo ze zbyt małą prędkością przyjebała.
Tak poznał swoją niepełnosprawną żonę.
Skuteczniejsza w zatrzymywaniu pojazdów od europejskich działaczy ekoterrorystycznych.
Piękny traktor, widać albo John Deere albo stylizacja na amerykańca
Kapitalna ilustracja muzyczna
Chińska cenzura przepuszcza tylko piosenki o miłości, czyli najważniejszego uczucia na naszym portalu
Chińska cenzura przepuszcza tylko piosenki o miłości, czyli najważniejszego uczucia na naszym portalu
jebana jak ona to przezyla, czasem lekkie najechanie i z azjaty juz tylko ubrania mozna ukrasc a tu babka sie napierdala z tym traktorem xD
myslalem z 3 razy ze umarla
myslalem z 3 razy ze umarla
PabloSkills napisał/a:
Tak poznał swoją niepełnosprawną żonę.
Bardziej opłacało mu się ją dojechać do końca. Jeśli zostanie niepełnosprawna to będzie płacił jej odszkodowanie w formie dożywotniej renty (a przynajmniej kiedyś czytałem, że w Chinach obowiązuje taki system). Dlatego wiele osób boi się pomagać komuś kto uległ wypadkowi, aby taka osoba po ocknięciu się nie zeznała że winny był ten pomagający. Każdy odwróci tam głowę i ucieknie, a sprawca może już nawet celowo przejechać dla pewności jeszcze z 2x i udać że nie zauważył
Prawilny kierowca, poprawił cofanie dwukrotnie, dopiero później sprawdził co to tak blokuje swojego ursusa
przecież nie miał czujników cofania, wiec mógł
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów