Jak ja takich skurwieli nie znoszę...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
to wiocha tam ani kierunków ani świateł nie włączają jedno rondo na całe te zadupie to jak mają się nauczyć jeździć. Potem przyjeżdża taki z całą rodziną do Białegostoku na zakupy i jeździ po suwalsku.
Za takie cyrki powinni odbierać prawo jazdy dożywotnio, to ewidentnie świadczy o zbyt słabej psychice do prowadzenia pojazdu i przebywania w społeczeństwie
Materiał do zapamiętania:
kupić kamerkę na przód i tył.
kupić kamerkę na przód i tył.
Pełno jest takich akcji i to od nas zależy czy będzie kultura na drodze czy nie.
no ja nie wiem ale jak by za mną jechał, trąbił i odwalał jaja jakis pajac któremu zajechalem drogę na rondzie to też bym się wkurwił
Prawo jazdy zabrać i na obserwację psychiatryczną. Zabronić dostępu do broni. I to zrobić każdemu, kto nie potrafi zapanować nad emocjami na drodze.
apropo tematu - ktoś poleci dobrą kamerkę przód/tył do auta?
Bo właśnie autko kupiłem (nie to, że nowe, ale mniej złomowate od poprzedniego).
Tym razem wartość kamerki zapewne przekroczy wartość auta, więc przydało by się zabezpieczyć na różne zjebane akcje.
Pytam poważnie.
Bo właśnie autko kupiłem (nie to, że nowe, ale mniej złomowate od poprzedniego).
Tym razem wartość kamerki zapewne przekroczy wartość auta, więc przydało by się zabezpieczyć na różne zjebane akcje.
Pytam poważnie.
Po pierwsze - dlaczego twarz tego chuja została ocenzurowana, a nie kierowcy Pandy już nie?
Po drugie - w Pandzie jechały wyjątkowe cioty, bo było ich co najmniej dwóch, a żaden nie wysiadł chociaż spróbować zrobić dobrego wrażenia.
Po drugie - w Pandzie jechały wyjątkowe cioty, bo było ich co najmniej dwóch, a żaden nie wysiadł chociaż spróbować zrobić dobrego wrażenia.
Mandat 200-300? 6pkt? Wieśniak. Ja bym walił w bok. Szkoda nerwów dla kierowcy wiśniowego fiata...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów