Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
ale woesz, że to tylko finansowanie, a egzamin nie jest w to wliczony i tak trzeba o zdać? to ta jakby powiedzieć, że jeździć autem nie umiesz, bo starzy ci na prawko dali! trzymając się jest logiki to jakieś 80-90% kierowców na drodze nie umie jeździć!
Ty podstawówkę skończyłeś zaocznie? Idź do logopedy i napisz poprawnie.
Ty podstawówkę skończyłeś zaocznie? Idź do logopedy i napisz poprawnie.
ty to chyba kończyłeś ją eksternistycznie! zanim zaczniesz się wymądrzać, sprawdź, czym zajmuje się logopeda!
ty to chyba kończyłeś ją eksternistycznie! zanim zaczniesz się wymądrzać, sprawdź, czym zajmuje się logopeda!
Wiem czym zajmuję się logopeda. Właśnie takimi bełkotami które wcześniej napisałeś . No właśnie sprawdź sobie czym się zajmuję logopeda.
Wiem czym zajmuję się logopeda. Właśnie takimi bełkotami które wcześniej napisałeś . No właśnie sprawdź sobie czym się zajmuję logopeda.
czyli nie wiesz! ile z tego, co napisałem słyszałeś, a ile przeczytałeś?
Co oznacza słowo butloszczoch? , czyżby to , że leniwy pampersiarz szcza i sra podczas jazdy do butelek , bo mu sie nie chce jak cywilizowanemu kierowcy stanąć na parkingu i pójść za potrzebą? . Co za tępe huje
Jak już się zatrzyma to sra i szczy na koło, nawet jak do kibla ma kilka kroków.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów