Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Chyba rozszczelnił zbiornik paliwa i powietrza.
A potem płacz na forach, bo szef dziad, prywaciarz i złodziej, bo ściąga z pensji za naprawę.
A potem płacz na forach, bo szef dziad, prywaciarz i złodziej, bo ściąga z pensji za naprawę.
O widzę że hadziaj tu piszę. Pół tych szoferów to ukry i białorusy. Baa nawet "sefowie transportu" już hindusów i pakistanczykow przyjmują. Będzie tylko weselej na drogach z takimi szoferami.
O widzę że hadziaj tu piszę. Pół tych szoferów to ukry i białorusy. Baa nawet "sefowie transportu" już hindusów i pakistanczykow przyjmują. Będzie tylko weselej na drogach z takimi szoferami.
Kolejny, który wie jak firmę prowadzić, a jedyne co osiągnął w życiu to prawko na ciężarówkę bo mu urząd pracy zasponsorował.
Kolejny, który wie jak firmę prowadzić, a jedyne co osiągnął w życiu to prawko na ciężarówkę bo mu urząd pracy zasponsorował.
Jakim trzeba być przegrywem, aby dowartościowywać się pociskami na "tirowców"?
Ty nawet z urzędu pracy byś nie zrobił. Bo jedyne co umiesz, to pisać głupie komentarze
Butloszczoch - co to za nowomowa? To język ludzi upośledzonych?
Tak, większości osób na tej stronie.
ale woesz, że to tylko finansowanie, a egzamin nie jest w to wliczony i tak trzeba o zdać? to ta jakby powiedzieć, że jeździć autem nie umiesz, bo starzy ci na prawko dali! trzymając się jest logiki to jakieś 80-90% kierowców na drodze nie umie jeździć!
@: A gdzie ja tu piszę o prowadzeniu firmy debilu bez umiejętności czytania ze zrozumieniem.
@: Kolegów to sobie w gej- burdelu szukaj cioto. Nie pozdrawiam cwelu.
Hahaha, to brzmi jak "powiedz mi że jesteś kierowcą tira, nie mówiąc tego wprost"
Ale się butloszczochy obsrały. I dobrze, że zastępują was ukry, białorusini, ciapaki i inne gówno. Większość kierowców to najniższy sort człowieka z zawodowym wykształceniem i kwitem na D. Tylko ego mają rozjebane jak dupy ich żon podczas wyjazdów. Prostego kwitu nie potrafią wypełnić i maks wydukane 5 słów w innym języku jak własny(którym również posługują się na podstawowym poziomie, czego dowód dało kilku niedorozwojów wyżej).
Jakim trzeba być przegrywem, aby dowartościowywać się pociskami na "tirowców"?
Jakim trzeba być przegrywem, żeby całe życie narzekać na szefa, pracę, zamiast robić to co się chce na własnej działalności.
Przegryw zawsze bronił przegrywa.
Jakim trzeba być przegrywem, żeby całe życie narzekać na szefa, pracę, zamiast robić to co się chce na własnej działalności.
Przegryw zawsze bronił przegrywa.
A gdzie ja kogoś bronie? Gdzie narzekam na szefa, którego nie mam? Idź uprawiać jakiś sport, a nie wyładowujesz swoje frustracje na wyimaginowanych przeciwnikach uwidaczniając jeszcze mocniej swoje kompleksy.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów