18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 49 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-08, 0:14
Szokująca sesja Katarzyny W.
Thor14 • 2012-10-15, 11:37

"Super Express" opublikował sesję zdjęciową matki Madzi jeżdżącej konno w kostiumie kąpielowym. Katarzyna W. ujawniła także gazecie, że za kratami polubiła się z dzieciobójczynią - matką zakatowanego Szymona z Będzina. To bardzo ciepła i sympatyczna osoba. Dałam jej kilka rad, ona mi też coś poradziła - przyznała Katarzyna W. Twierdzi też, że w areszcie była "strasznie wredna" i łamała regulamin.

Wiem, że to Super Express ale zdjęcia raczej nie kłamią.
Zgłoś
~tip.top 2012-10-15, 14:09 2
Pan kapitan napisał/a:

łoooo kurwa, dawno się tak nie uśmiałem

Tonący w morzu absurdu…
… sarkazmu się chwyta.
Zgłoś
winyl 2012-10-15, 15:02
to ta kurwa jeszcze żyje?
Zgłoś
pjetja 2012-10-15, 16:09
Polskie prawo nigdy nie przestanie mnie zaskakiwać zabij włąsne dziecko dostań 2 lata w zwieszeniu handluj zielskiem dostaniesz z 5
Zgłoś
P................n 2012-10-15, 16:51
pjetja napisał/a:

Polskie prawo nigdy nie przestanie mnie zaskakiwać zabij włąsne dziecko dostań 2 lata w zwieszeniu handluj zielskiem dostaniesz z 5

Do tego robienie z morderczyni gwiazdy, wydawanie o niej książek i przeprowadzanie wywiadów... To już w "Urodzonych Mordercach" nie było takich przegięć....
Zgłoś
lostman 2012-10-15, 17:11 4
Szeroko znana i popularna celebrytka z Sosnowca - Kasia W - w wywiadzie dla zacnej gazety opowiada jak udziela rad innej zabójczyni dzieci (w tym przypadku mamie zastępczej zmarłego "przypadkiem" Szymona). Całość okraszona sesją półnagiej Kasi ujeżdżającej ogiera.

WTF?! Tylko czekać aż Kasia W założy do spółki z mamą Szymona "Klub Niewinnych Mam" i wystąpią w "Dzień Dobry TVN"

se.pl/wydarzenia/kraj/katarzyna-wasniewska-polnaga-na-koniu-dawalam-ra...

Zgłoś
b................� 2012-10-15, 17:19 3
Żeby ją ten koń wyruchał!
Zgłoś
Towdi 2012-10-15, 17:21 1
Hipoterapia dla niezdarnej mamusi...

P.S. Oby dera (koc na koniu) nie była śliska
Zgłoś
Aeze 2012-10-15, 17:26
Szmata na koniu.

Zgłoś
erniii 2012-10-15, 17:26 1
A nie ma całkiem nagich?
Zgłoś
~Sunday 2012-10-15, 17:27 8
Zgłoś
SaintMaster 2012-10-15, 17:35
nawet dobra
Zgłoś
Dopek 2012-10-15, 17:45
Jak dla mnie Fake... Czemu ma zasłoniętą twarz przez włosy ? Kolejny super temat Super Expressu ?
Zgłoś
o................c 2012-10-15, 22:42
przeciez ona udusiła madzie wiec skonczcie pierdolic. ruchałbym bym i tak
Zgłoś
kklement 2012-10-15, 22:48 1
Mam ogromną nadzieję, żę to świecenie mordą w mediach, ta jej cała celebrycka kariera, przyniesie taki skutek, że ktoś kiedyś rozpozna ją i zatłucze. I to będzie najlepszy finał tej ponurej sprawy. Poetic justice....
Zgłoś
jozinb 2012-10-15, 22:54
niech mi ktos wytlumaczy do chuja ciezkiego, dlaczego ta dziwka jebana nie siedzi pod celą?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów