18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:10
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-08, 0:14
Szokująca sesja Katarzyny W.
Thor14 • 2012-10-15, 11:37

"Super Express" opublikował sesję zdjęciową matki Madzi jeżdżącej konno w kostiumie kąpielowym. Katarzyna W. ujawniła także gazecie, że za kratami polubiła się z dzieciobójczynią - matką zakatowanego Szymona z Będzina. To bardzo ciepła i sympatyczna osoba. Dałam jej kilka rad, ona mi też coś poradziła - przyznała Katarzyna W. Twierdzi też, że w areszcie była "strasznie wredna" i łamała regulamin.

Wiem, że to Super Express ale zdjęcia raczej nie kłamią.
Zgłoś
s................s 2012-10-15, 22:57 2
"Dawałam rady zabójczyni Szymonka", "Teraz mam czas na swoje pasje".

W to już raczej kurwa nie uwierzę. FAKT musiał popuścić wodze fantazji. Ale ogólnie zabawne jak jasny chuj.
Zgłoś
molo07071995 2012-10-15, 22:58 1
Tylko ja mam wrażenie że ona jedzie na koniu z Putinem ? ...
Zgłoś
Konikmamy 2012-10-15, 23:06
odczepcie się od kasi!!! to fajna i intieligentna dziewczyna jest jeszcze młoda i ma całę kolorowe życie przed sobą!!!
kasia w love <3
Zgłoś
Pan_Generał 2012-10-15, 23:08
Jedyne rozwiązanie!

Anything in life worth doing is worth overdoing. Moderation is for cowards.
Zgłoś
Bard_Zerald 2012-10-15, 23:12
EJ, panowie, zróbmy tak, żeby wszyscy się pogodzili. Smoleńska w to nie mieszajmy narazie, bo to bardziej skomplikowany temat.

A laskę można by wyruchać za karę, hm?
Zgłoś
Ultrasonic 2012-10-15, 23:12

Na bank to ona
Zgłoś
~Sunday 2012-10-15, 23:27
jack2100 napisał/a:

Nie chodzi o żadne sympatie polityczne. Pod Smoleńskiem rozegrała się prawdziwa tragedia, która dotknęła każdego prawdziwego Polaka. Jeśli śmierć elity narodu, a także młodej i niewinnej załogi samolotu jest dla Ciebie powodem do żartów to nie wiem w czym twoja wypowiedź jest lepsza od tej którą skrytykowałeś.

To jest właściwa Twoja wypowiedź!
To żeś dojebał teraz! Naucz się korzystać z opcji cytowania, bo nawet cudzysłowu tu nie ma przez co post jest zupełnie nie czytelny... (Jak dostaniesz jakieś piwo, to zmiejsca przelej je dla Pana kapitana)
A co do Twoich wypocin nt. "elity narodu oraz młodej i niewinnej załogi" [sic!]
Zgłoś
podgor5 2012-10-15, 23:30
Super expres jej zapłacił mega duża kasę że się na to zgodziła. z jednej strony nikt jej do pracy nigdzie nie zatrudni nigdy, reputacje ma zjebaną do końca życia a tu trafiła sie ostatnia okazja w życiu żeby zarobić dobre pieniądze. Zaplacili jej pewnie z pół miliona i dziewczyna ma finansowy spokój. A że napisali jakieś bzdury że "dawała rady zabójczyni Szymonka" to już wali tanią sensacja na kilometr. Do tego się rozebrała - czy to zmienia coś w jej przypadku? kompletnie nic.

Jak odbędzie sie ten proces, skaża ją to po wyjsciu z pierdla będzie miała troche grosza na życie m.in z tej sesji z koniem
Zgłoś
FanaticXT 2012-10-15, 23:33
Świat się kończy, dobrze, że na studiach mam tylko tyle kasy, żeby przeżyć i chlać, a nie kupować takie WARIACTWA O.o O.o O.o Sadistic sadistic'kiem, ale do cholery - to już jest przewartościowywanie pewnych schematów! Precz z Kasią W.!!!
Zgłoś
JcS 2012-10-16, 0:09 1
Pan kapitan napisał/a:

Niewinne, małe i bezbronne dziecko?

Co Ty pierdolisz? Zabicie tego bachora to chyba jedyny dobry uczynek jaki zrobiła. Madzia miała geny tej kurwy swej matki i jej ojca flaka, więc to cud, że została wyeliminowana z puli genów. Katarzyna powinna trafić do gazu, a następnie zostać pośmiertnie uhonorowana za usunięcie swego pomiotu.
Zgłoś
mellvin 2012-10-16, 0:19
Pan kapitan napisał/a:

Obrazek

A ja nie. Ani to inteligentne, ani ładne. Do tego niezdrowo pierdolnięte.
Naprawdę chciałbyś rżnąć kurwę, która zabiła własne dziecko rzucając nim o próg? Niewinne, małe i bezbronne dziecko?

Mnie to by nawet przy takiej pojebanej raszpli nie stanął.
Co innego gdyby np. zabiła tego swojego lalusiowatego chłoptasia, albo rozpylała mgłę nad Smoleńskiem...

dziwkom z burdelu też sprawdzasz życiorys i przeprowadzasz test IQ?
Zgłoś
Ryuk 2012-10-16, 0:22
Ktoś widział te wydanie SE w rękach? Albo chociażby w kiosku? Może najpierw udowodnijcie istnienie tego reportażu...

Głupota nie zwalnia od myślenia.
Zgłoś
RuBu 2012-10-16, 0:37
doruchać i do kotła
Zgłoś
mateelv 2012-10-16, 0:55
konia o próg już nie rzuci
Zgłoś
s................n 2012-10-16, 1:17
a ja bym ruchnął... może dlatego, że ta na koniu to prawdopodobnie nie ona ale nawet gdyby ona to bym szarpnął. Why not
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów