18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 4:02
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:11
🔥 Karyna I Sebix - teraz popularne
🔥 Menel pedofil - teraz popularne
Szokujace wyznanie islamisty.
Thor14 • 2012-11-03, 0:19
Niemiec miał dość życia w jaskini.

Zdaniem 27-letniego Thomasu U., który przeszedł na islam by w Afganistanie walczyć po stronie talibów, nie mają oni prawa nauczać innych prawdy o Islamie bo sami nie żyją zgodnie z Koranem - donosi "The Daily Telegraph".

Za wyłudzone tysiące euro młody niemiecki konwertyta wkupił się w ręce bojowników. Walczył u ich boku od 2009 roku. Jednak widok zabitych żołnierzy Bundeswehry przepełnił czarę goryczy. Do tego Niemiec zaraził się żółtaczką.

Po powrocie do ojczyzny nieudany mudżahedin stanął przed sądem. Z jego zeznań wyłania się bardzo niepochlebny obraz islamskich bojowników z Afganistanu.

Nie myją się, śmierdzą, są ciągle pod wpływem narkotyków, a kobiety traktują jak śmieci - wyznał przed sądem.

Miała się o tym na własnej skórze przekonać żona Thomasa U., która prowadzić dżihad pojechała razem z mężem.

Jak dla mnie nic szokującego nie powiedział.
Zapomniał tylko dodać, że ruchają też małych chłopców.

Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
eligurf 2012-11-03, 0:35
Ta, dalej rozpowszechniaj proamerykańską propagandę.
Zgłoś
Woolfer 2012-11-03, 0:59 2
A co w tym prohamerykańskiego?
Zgłoś
hamusq 2012-11-03, 1:54 4
Thor14 napisał/a:

Zapomniał tylko dodać, że ruchają też małych chłopców.

To nie sa juz kozojebcami? Tylko pedofilami? Moj swiat runal!!
Zgłoś
m................r 2012-11-03, 9:02
Jak można "zarazić się żółtaczką"? Żółtaczka to objaw a nie choroba kurwa!
Zgłoś
ooip 2012-11-03, 9:15 2
nie dodales ze kozy tez ruchaja
Zgłoś
BongMan 2012-11-03, 9:43 3
Szwab, który został szmatogłowym... Taki powinien mieć 9 żyć, żeby można go było 9 razy zajebać.
Zgłoś
ripman 2012-11-03, 10:36 5
" Zapomniał tylko dodać, że r*chają też małych chłopców. "

Tu masz Audio Video z akcji jak islamiści wolą kozy

Zgłoś
K................a 2012-11-03, 10:52
eligurf napisał/a:

Ta, dalej rozpowszechniaj proamerykańską propagandę.

Obyśmy nie stali się tubą propagandy antyamerykańskiej
Zgłoś
hamusq 2012-11-03, 16:14
Kawagawa napisał/a:

Obyśmy nie stali się tubą propagandy antyamerykańskiej

Wszystko co amerykanskie to zydowstwo, masonstwo i inne pedalstwo!
Zgłoś
heartshade 2012-11-04, 1:17 25
Opowiem Wam dowcip

Do lekarza w Berlinie przychodzi arab Ahmed, mieszkający w Niemczech od 10 lat i mówi:
- Panie doktorze, mam nudności, boli mnie głowa, straciłem apetyt i źle się czuję>

Lekarz popatrzył, pobadał i rzekł:
- Panie Ahmedzie, niech Pan idzie do domu, weźmie dużą torbę foliową i do niej ze dwa razy się zesra. Potem niech Pan do tej torby wkroi dwie cebule i ze 3 główki czosnku.
Jak Pan to przygotuje, to 3 razy dziennie niech Pan wkłada głowę do worka i prowadzi inhalację, głęboko to wdychając.

Po tygodniu, uradowany Ahmed wpada do doktora.
- Panie doktorze! Rewelacja! Działa! Jestem zdrowy!
Niech Pan mi powie co mi było?

- Nic! Odpowiada doktor. - Po prostu tęskniłeś za ojczyzną.
Zgłoś
rusofil 2012-11-04, 1:18
Faktycznie, nic szokującego w tym nie ma. Nic nowego.
Zgłoś
contowsky 2012-11-04, 1:21
też mi nowina... Tak jak to że są "pokojowo nastawieni" i ich religia jest religią pokoju.
Zgłoś
Ranger 2012-11-04, 1:23 2
Nawet jeśli to prawda(choć wygląda na typową hamburgerową propagandę) to mnie zastanawia, jak on sobie wyobrażał życie bojownika ? Siedzisz w jaskini albo lepiance, więc nic dziwnego, że nie ma prysznica. Ćpiesz, bo to jedyna rozrywka na zadupiu, gdzie głowy nie możesz za bardzo wychylić, bo dostaniesz kulkę od przyczajonego snajpera Navy Seals, a do tego baba ci ciągle terkocze nad głową, że śmierdzisz i ćpasz całymi dniami....
Zgłoś
C................l 2012-11-04, 1:37
Propaganda w chuj. Ciekawe ile mu zapłacili żeby wrócił.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem