Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie rozumiem: ruszył, natychmiast ostro zahamował, a potem cała pizda. Gdyby go zobaczył, poczekałby chyba? Jakiś tirowiec wytłumaczy?
Jak widział tą osobe z boku jak wchodziła pod tira to pewnie było:
- och szit, przed maską ktoś jest! A uj, już pewnie przeszedł.
Jak nie widział, to jeden uj. Torchę wyobraźni by wystarczyło tej babce a tutaj było jej całe zero.
Mam gdzieś na kamerce podobną nawet sytuację z Polski! Też mamy takie ameby. Gościu przeżył tylko przez to że sporo kierowców (z przeciwnej strony) trąbiło ile się dało i/lub gościu wyciągnoł ręke nad maskę tira. I jeszcze pieszy miał pretensje...
Przez te filmiki to jak idę po głupim parkingu to patrzę ciągle kto gdzie cofa itd. Czy ktoś zaraz czegoś nie odawli, czy mnie widzi - jak myślę że nie to poczekam, wyjedź sobie na spokjnie z miejsca. Od tira, to trzymam się z daleka. Do grobu mi nie spieszno
Nie rozumiem: ruszył, natychmiast ostro zahamował, a potem cała pizda. Gdyby go zobaczył, poczekałby chyba? Jakiś tirowiec wytłumaczy?
Tirowiec został zaskoczony, że samochody ruszają. Szybko wrzucił bieg i za szybko chciał ruszyć, przez co trochę zdławił silnik. Po poprawce i wolniejszym ruszeniu dzieło zostało zwieńczone.
Jak widział tą osobe z boku jak wchodziła pod tira to pewnie było:
- och szit, przed maską ktoś jest! A uj, już pewnie przeszedł.
Jak nie widział, to jeden uj. Torchę wyobraźni by wystarczyło tej babce a tutaj było jej całe zero.
Mam gdzieś na kamerce podobną nawet sytuację z Polski! Też mamy takie ameby. Gościu przeżył tylko przez to że sporo kierowców (z przeciwnej strony) trąbiło ile się dało i/lub gościu wyciągnoł ręke nad maskę tira. I jeszcze pieszy miał pretensje...
Przez te filmiki to jak idę po głupim parkingu to patrzę ciągle kto gdzie cofa itd. Czy ktoś zaraz czegoś nie odawli, czy mnie widzi - jak myślę że nie to poczekam, wyjedź sobie na spokjnie z miejsca. Od tira, to trzymam się z daleka. Do grobu mi nie spieszno
U mnie w miejscowości babka która chodziła ze mną do klasy w podstawówce tak zginęła w czerwcu
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów