📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
...mi się jednak wydaje że po prostu chce jej się srać
Oferta z bitami ode mnie: BZK: www.soundcloud.com/bzk-wygonstudio
I przez tą cholerną modę na szczudła nie można w sklepie kupić normalnych butów, tylko to gówno jest.
ehhh co tu dużo mówić, równie dobrze mogła by być gruba i tak bym tej pokraki nie "zrobił"
Niestety, nie wywaliła się
tego typu kurwy są najczęściej wszystkowiedzące i najlepsze we wszystkim, możesz jej mówić że nie umie w tym chodzić czy też wygląda w tym jak pierdolony kangur ale ona i tak wie swoje. patelnia i do kuchni
Szkoda na to mego życia, straciłem 30s. życia na te wydzieliny rzyci.
@up i dlatego musiałeś zmarnować następne 30 na napisanie tego komentarza?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów