📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
Kto miał nadzieje, że wj**** sie do kałuży daje piwo
Gabber 4 life
sycoman napisał/a:
to są buty do łóżka kurwa nie do chodzenia ...if you know what i mean
W sumie racja, szpilki to jest najgorsze kurewstwo dla kobiety. Na początku się cieszy jak głupia, że ma fajne buty, a po X latach odczuje skutki.
Dajcie spokój dziewczynie. Chciała się podobać chłopakom, kupiła szpilki i jej nogi poobcierało. Ubaw to jest jak dorośli faceci w wojsku chodzić nie umieją, bo ich po pierwszym dniu nogi poobciera i potem w trampkach muszą. Nie muszę mówić jak komicznie wygląda mundur z trampkami.
Chodzenie na szpilkach wymaga pewnej wiedzy na ten temat (serio!). Zanim się zacznie chodzić w takich butach, warto się dowiedzieć jaką mieć postawę, jak układać nogi, jakie kroki stawiać, w jakim tempie iść, to nie jest takie proste. A to idzie zgarbione i lezie jak w trepach, to może w taki sposób łazić i przez 10 lat i się nie nauczy, więc kretynki nie usprawiedliwiajcie, bo jakby naprawdę chciała się nauczyć chodzić to by najpierw usiadła i pomyślała jak to zrobić
to nie szpilki tylko szczudła
liczyłem na glebe do kałuży
ooo idzie (nomen omen) jej to tak sprawnie jak mi
Idzie jakby ją stado murzynów w dupę wyruchało.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów