18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
I tak wygląda szpital w Krasnojarsku od wewnątrz. Pamiętaj, że jest to dział dla dzieci, w którym leżą matki z noworodkami. Ale uczą dzieci trudnej rzeczywistości od samego urodzenia ...

Niezmanipulowany
Zgłoś
niemamskarpet. 2019-12-08, 16:34
u nas jest to samo, to są skrzydła w piwnicach ...

znowu wróciłem na sadola
Zgłoś
Mors_Nigra 2019-12-08, 16:55 4
Ktoś chyba po naszych, starszych szpitalach nie chodził. Ja zawsze wszytko zwiedzam jak nie jestem przykuty do łóżka i w kilku starszych Warszawskich szpitalach nie jest dużo lepiej miejscami. Jak czegoś ruszać nie trzeba to nie ma sensu na to wydawać pieniędzy, szpitale i tak ledwo przędą. Jak nie musi wyglądać ładnie to wolą wydać na ważniejsze rzeczy i w sumie prawidłowo. A jakichś ruskich to już w ogóle pies jebał.

Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!
Zgłoś
T................y 2019-12-08, 17:48 2
Mors_Nigra napisał/a:

Ktoś chyba po naszych, starszych szpitalach nie chodził. Ja zawsze wszytko zwiedzam jak nie jestem przykuty do łóżka i w kilku starszych Warszawskich szpitalach nie jest dużo lepiej miejscami. Jak czegoś ruszać nie trzeba to nie ma sensu na to wydawać pieniędzy, szpitale i tak ledwo przędą. Jak nie musi wyglądać ładnie to wolą wydać na ważniejsze rzeczy i w sumie prawidłowo. A jakichś ruskich to już w ogóle pies jebał.

Dokładnie tak. W większości polskich szpitali ładnie wyremontowane są miejsca, do których jest swobodny dostęp dla pacjentów. Pomieszczenia techniczne, czy przejścia służbowe nieraz nie wyglądają lepiej jak te na filmie.
Zgłoś
TłustyManat 2019-12-08, 20:33 1
Ściany same się nie popisały.
Najpierw trzeba by zmienić w ludziach tą mentalność rozpierdalania mienia publicznego, dopiero potem remontować.

[ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf / || echo *Click*
Zgłoś
sard 2019-12-08, 21:38 2
I tak się rodzą prawdziwi królowe ulicy, którzy potem będą o tym rapować jak ich wychowała ulica, a nie te nasze rodzime wymoczki
Zgłoś
DoubleBorger 2019-12-09, 6:49
Pewnie palarnia położnicza
Zgłoś
batons0 2019-12-09, 11:38
Mnie to wcale nie dziwi. Ludzie są bateriami zasilającymi budżety. Skoro się godzą na taki syf to po co proponować coś lepszego?
Zgłoś
Wiewór 2019-12-09, 11:54
W sumie tylko ciut lepiej niż w polskim szpitalu

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
kulawiec 2019-12-09, 13:41
Nie jest źle, przynajmniej świnie nie biegają luzem po korytarzach.
Zgłoś
shepard90 2019-12-09, 20:00
Łódzka Matka Polka na poziomie -1 wygląda tak samo.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów