I tak wygląda szpital w Krasnojarsku od wewnątrz. Pamiętaj, że jest to dział dla dzieci, w którym leżą matki z noworodkami. Ale uczą dzieci trudnej rzeczywistości od samego urodzenia ...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
u nas jest to samo, to są skrzydła w piwnicach ...
Ktoś chyba po naszych, starszych szpitalach nie chodził. Ja zawsze wszytko zwiedzam jak nie jestem przykuty do łóżka i w kilku starszych Warszawskich szpitalach nie jest dużo lepiej miejscami. Jak czegoś ruszać nie trzeba to nie ma sensu na to wydawać pieniędzy, szpitale i tak ledwo przędą. Jak nie musi wyglądać ładnie to wolą wydać na ważniejsze rzeczy i w sumie prawidłowo. A jakichś ruskich to już w ogóle pies jebał.
Mors_Nigra napisał/a:
Ktoś chyba po naszych, starszych szpitalach nie chodził. Ja zawsze wszytko zwiedzam jak nie jestem przykuty do łóżka i w kilku starszych Warszawskich szpitalach nie jest dużo lepiej miejscami. Jak czegoś ruszać nie trzeba to nie ma sensu na to wydawać pieniędzy, szpitale i tak ledwo przędą. Jak nie musi wyglądać ładnie to wolą wydać na ważniejsze rzeczy i w sumie prawidłowo. A jakichś ruskich to już w ogóle pies jebał.
Dokładnie tak. W większości polskich szpitali ładnie wyremontowane są miejsca, do których jest swobodny dostęp dla pacjentów. Pomieszczenia techniczne, czy przejścia służbowe nieraz nie wyglądają lepiej jak te na filmie.
Ściany same się nie popisały.
Najpierw trzeba by zmienić w ludziach tą mentalność rozpierdalania mienia publicznego, dopiero potem remontować.
Najpierw trzeba by zmienić w ludziach tą mentalność rozpierdalania mienia publicznego, dopiero potem remontować.
I tak się rodzą prawdziwi królowe ulicy, którzy potem będą o tym rapować jak ich wychowała ulica, a nie te nasze rodzime wymoczki
Pewnie palarnia położnicza
Mnie to wcale nie dziwi. Ludzie są bateriami zasilającymi budżety. Skoro się godzą na taki syf to po co proponować coś lepszego?
Nie jest źle, przynajmniej świnie nie biegają luzem po korytarzach.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów