I tak wygląda szpital w Krasnojarsku od wewnątrz. Pamiętaj, że jest to dział dla dzieci, w którym leżą matki z noworodkami. Ale uczą dzieci trudnej rzeczywistości od samego urodzenia ...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
weź nie pierdol - zjechały kacapskie suki winda do piwnicy a ty to łykasz i kręcisz aferę...
Poczekalnia i korytarz wizytówką placówki! Dalej pewnie gorzej
HAL9000/2 napisał/a:
weź nie pierdol - zjechały kacapskie suki winda do piwnicy a ty to łykasz i kręcisz aferę...
Piękna piwnica w szpitalu, syf , kiła i mogiła. Uwirze na górze jest troche lepiej. To upadły kraj.
McQurwa napisał/a:
Ktoś jeszcze coś złego o NFZ ma do powiedzenia?
Tak w takim samym zbrodniczym reżimie sobie powoli żyjemy i każdy kto popiera publiczne służby zdrowia popiera masowy mord
McQurwa napisał/a:
Ktoś jeszcze coś złego o NFZ ma do powiedzenia?
nie mogło zabraknąć równania w dół
I tak mają lepiej niż Greta której przywódcy innych państw zabrali dzieciństwo.
Ale światło jest, no i narkomanów nie ma to też jakiś plus.
Tak chociaż kolejek nie ma i normalnie można dostać się do Lekarza.
Problem w Polsce jest taki że ci co rządzą maja swoich lekarzy i się dostaną od razu do lekarza. A los zwyklego polaczka nikogo nie obchodzi. Zrozumcie że od lata nas w bambuko robią a wy cieście te mordy że coś tam wam obiecali. Powinni nam dawać że jesteśmy Polakami a nie nas doic aż do śmierci. Jakbyście się chociaż trochę znali na prawie byście może w końcu oczy otworzyli jak nas ruchaja.
Hogger napisał/a:
Tak w takim samym zbrodniczym reżimie sobie powoli żyjemy i każdy kto popiera publiczne służby zdrowia popiera masowy mord
Problem w Polsce jest taki że ci co rządzą maja swoich lekarzy i się dostaną od razu do lekarza. A los zwyklego polaczka nikogo nie obchodzi. Zrozumcie że od lata nas w bambuko robią a wy cieście te mordy że coś tam wam obiecali. Powinni nam dawać że jesteśmy Polakami a nie nas doic aż do śmierci. Jakbyście się chociaż trochę znali na prawie byście może w końcu oczy otworzyli jak nas ruchaja.
Ja pierniczę, mocarstwo atomowe, nowe rakiety robią, obronne!! chuje złamane cały czas sąsiadów straszą a ludzie
żyją w strasznym syfie.
żyją w strasznym syfie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów