Mięśnie i rozum rzadko chodzą razem w parze, co idealnie widać na tym filmie. No nie oszukujmy się, podnoszenie żelastwa nie wymaga zbyt wysokiej inteligencji, a jednak taka prosta czynność go przerosła, ale nie da się ukryć, że siłę ma, bo tak rzucić w siebie sztangą nie jest łatwo.
Warto dodac, ze brak miesni rownie rzadko chodzi w parze z rozumem. Malo jest ludzi inteligentnych i obawiam sie, ze zaden z nas nie moze sie pochwalic naprawde wysokim ilorazem inteligencji. inteligentni ludzie nie marnuja czasu na ogladanie sadistica tylko pochlaniaja sie calkowicie czyms bardziej produktywnym. Praca nad wlasnym cialem rowniez jest o wiele bardziej produktywna niz ogladanie filmikow i nasmiewanie sie z ludzi, ktorym cos nie wyszlo ale jestesmy wolni i kazdy robi ze swoim czasem co chce.
Warto dodac, ze brak miesni rownie rzadko chodzi w parze z rozumem. Malo jest ludzi inteligentnych i obawiam sie, ze zaden z nas nie moze sie pochwalic naprawde wysokim ilorazem inteligencji. inteligentni ludzie nie marnuja czasu na ogladanie sadistica tylko pochlaniaja sie calkowicie czyms bardziej produktywnym. Praca nad wlasnym cialem rowniez jest o wiele bardziej produktywna niz ogladanie filmikow i nasmiewanie sie z ludzi, ktorym cos nie wyszlo ale jestesmy wolni i kazdy robi ze swoim czasem co chce.
Ty nie roumiesz czym jest inteligencja... ale chyba wiem dlaczego
Ty nie roumiesz czym jest inteligencja... ale chyba wiem dlaczego
Lepiej gdybys rozwinal jakos bardziej mysl bo napisac, ze nie rozumiem to moze kazdy. Nawet ten, ktory tez nie rozumie, a tak to moze przynajmniej wyprowadzisz mnie z bledu. Jezeli myslisz, ze jestem koksem to sie mylisz bo waze 85kg przy 183cm wzrostu ale fakt lubie uprawiac sport. Wedlug mnie to ty nie wiesz czym jest inteligencja i myslisz, ze jak nie jestes debilem to jestes inteligentny. Ja stwierdzilem tylko, ze daleko nam wszystkim do bycia inteligentnymi(ja rowniez) i to, ze ktos nosi pingle i wyciska 50kg na klate nie znaczy, ze jest inteligentnieszy. Dbanie o wlasne cialo to wedlug mnie cecha, ktora lepiej pasuje osobie inteligentnej niz glupkowi- nie mylic glupich koksow na sterydach z ludzmi, ktorzy faktycznie o siebie dbaja co nie znaczy, ze jak ktos o siebie dba to jest inteligentniejszy(chociaz madrzejszy przynajmniej w tej kwestii).
O żeś kurwa tera mi na ambicje wjechał, aż się zabiorę za robotę zamiast tracić czas na sadistiku... Albo nie, zrobię sobie kawę i wracam się dalej opierdalać, bo i tak dostanę taką samą wypłatę