Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@gregor40 Ty czym możesz się pochwalić? 5 lat w internecie
Cztery, mama od czterech dopiero pozwala mi siedzieć na Internetach
i średnio 10 napinek dziennie?
Ale średnia czy mediana Cię interesuje?
Wyobraź sobie, że istnieją w Polsce firmy międzykontynentalnego transportu morskiego i wcale nie trzeba wiele, by zostać pracownikiem na takim kontenerowcu...
O jaaa, serio? Popatrz, a ja myślałem że na kontenerach robią głównie Chińczycy, Hindusi i Malezyjczycy a Polcay to głównie po Wydziale Nawigacyjnym Akademii Morskiej W Gdynii. Ale by dostać się tam, zdać egzaminy i pracować na stanowisku oficera na statku to rzeczywiście
nie trzeba wiele
fachowcu od transportu międzykontynentalnego
Ale średnia czy mediana Cię interesuje?
Tylko ironizuję
O jaaa, serio? Popatrz, a ja myślałem że na kontenerach robią głównie Chińczycy, Hindusi i Malezyjczycy a Polcay to głównie po Wydziale Nawigacyjnym Akademii Morskiej W Gdynii. Ale by dostać się tam, zdać egzaminy i pracować na stanowisku oficera na statku to rzeczywiście
fachowcu od transportu międzykontynentalnego
Nie trzeba kończyć wydziału, żeby zostać pracownikiem na kontenerowcu, skąd takie bzdury bierzesz? Na zwykłego marynarza wystarczy odpowiedni kurs i certyfikat. Całość, łącznie z badaniami i innymi bzdetami, kosztuje około 3-4 tys. zł czyli mniej więcej tyle, co prawko kat.D. Jeśli to jest dla ciebie kłopot, to faktycznie pozostań przed komputerem...
Pewno skończył filmować bo myślał o ciepłym rosole.
Kości śródstopia mnie napierdalają od miesiącaandrogenius, gregor40 coś Was boli, czy wiejskie życie tak was tyra ?
Przecież to przystawki twojej mamusi do śniadania a nie żadne samochody.Pozdrawiam ludzi,którzy sprowadzali sobie tym transportem auta:D Ładnie zagnojone solą o ile nie rozjebane o kontener,bo wątpię żeby pasy mocujące wytrzymały.Kozacko
Gosc wrocil z Afryki i mowi do kolegi :
-Ty w tej Afryce to jaja , bierzesz pistolet , strzelasz do murzyna i nic ci nie robia.
Ten niewiele sie zastanawiajac polecial do Afryki.
Idzie po ulicy , patrzy murzyn . Strzelil murzyn padl i nikt nic nie mowi . Patrzy nastepny murzyn . Strzelil , murzyn pada i dalej spokoj.
Patrzy idzie czterech murzynow i niosa bialego . Strzelil do jednego murzyna , a bialy patrzy z gory i mowi :
Kurwa piaty kapec w tym tygodniu .
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów