📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
moje marzenie to właśnie przepłynąć się taką łajbą przez wzburzony ocean
up@ to samo pomyślałem szkoda, że na 80% chuj z tego będzie.
wstrząśnięte, niezmieszane..
Kucharz ma przejebane najbardziej
A tak poważnie 90% z Was zarzygało by się na śmierć
10 lat na morzu, wiem co mówię
vass napisał/a:
To, że 10 razy co roku jechałeś na tydzień do Mielna nie znaczy, że "10 lat na morzu"Kucharz ma przejebane najbardziej
@up. Po czym poznałeś ??
A Vass może i pływa skąd wiecie;] I to prawda, wymiotowali byście dalej niż byście widzieli.
A Vass może i pływa skąd wiecie;] I to prawda, wymiotowali byście dalej niż byście widzieli.
Zawsze się dziwiłem jak można mieć chorobę morską... No to już kurwa wiem jak.. Mi osobiście woda nie przeszkadza, a pływałem kilka razy statkiem/promem, ale obawiam się, że jakby mi dali taką podróż to nie wiem czy najpierw bym się zesrał czy zerzygał.
vass napisał/a:
Kucharz ma przejebane najbardziej
Raz w roku tydzień z Mikołajek do Sztynortu i nazat to nie do końca 10 lat na morzu. Ale niech Ci będzie, jesteś specjalistą, czekaj na pytania.
Kurwa! Nikt z was nie ma w domu TV ?? Ciężko sobie przełączyć na Discovery Channel i zobaczyć jakie są jazdy na morzu Beringa ...
@gregor40 Ty czym możesz się pochwalić? 5 lat w internecie i średnio 10 napinek dziennie? Wyobraź sobie, że istnieją w Polsce firmy międzykontynentalnego transportu morskiego i wcale nie trzeba wiele, by zostać pracownikiem na takim kontenerowcu...
to nie atlantyk, tylko południowa część morza egejskiego!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów