film własny, nie powtarzajcie tego (chyba że chcecie skończyć na hardzie), kamera rozjebana, ale warto było. Wrażenia niesamowite po uderzeniu fali o temp 6 st. celsjusza
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
@alexandrus
w sumie to CI chlopie zazdroszcze.
w sumie to CI chlopie zazdroszcze.
Dogadujesz sie tam po angielsku czy islandzku? Trudny jest islandzki?
Opowiedz cos wiecej o Islandii, jak tam sie zyje itd.. jestem bardzo Ciekaw !
dadzbog2 napisał/a:
Opowiedz cos wiecej o Islandii, jak tam sie zyje itd.. jestem bardzo Ciekaw !
Tylko nie powyjeżdżajcie wszyscy, bo nawet tam przestaną nas lubić
Nic tylko wsiąść na motocykl i objechać całą wyspę Fajne widoki tam macie!
czym się wgl tam zajmujesz jeśli można wiedzieć ?
Kurwa człowieku opowiadaj bo wyjazd planuje tam od paru lat, żeby zobaczyć tą mroźną i surową wyspę . Z rok temu utwierdził mnie w tym przekonaniu ich spot reklamujacy ten kraj... Dawaj co tam robisz na co dzień łowisz, jesteś mechanikiem, sprzedawcą i jakim cudem tam jest setka naszych bo to chyba najbardziej mnie intryguje . Czy to porostu pokolenia czy nowo przybyli
Więc zapraszam, przekonaj się na własne oczy. Jęśli już się zdecydujesz daj mi znać zapewnię Ci niesamowite wrażenia i widoki
alexandrus napisał/a:
Więc zapraszam, przekonaj się na własne oczy. Jęśli już się zdecydujesz daj mi znać zapewnię Ci niesamowite wrażenia i widoki
Nie no chłopie, mówiłeś że jednak masz tam jakieś dzieczyny. Też się chciałem wybrać na Islandię, ale mnie trochę przeraziłeś tymi wrażeniami, które możesz zapewnić.
A tak na poważnie - jest tylko jeden hotel tam u Was? Trochę drogo - noc wychodzi za jakieś 140 €...
Co do tej fali...
Chodziło mi o to że temperatura wody wynosiła ok.6 stopni celsjusza, co za tym idzie teperatura fali która mnie zalała była prawie taka sama. Napisałem to aby zobrazować Wam szok jakiego doznałem
Drogo bo to dla turystów, a jeśli chodzi o wrażenia, to miałem na myśli wspinaczkę na fjordy, łowienie wielkich dorszy etc.
Chodziło mi o to że temperatura wody wynosiła ok.6 stopni celsjusza, co za tym idzie teperatura fali która mnie zalała była prawie taka sama. Napisałem to aby zobrazować Wam szok jakiego doznałem
cholonek napisał/a:
Nie no chłopie, mówiłeś że jednak masz tam jakieś dzieczyny. Też się chciałem wybrać na Islandię, ale mnie trochę przeraziłeś tymi wrażeniami, które możesz zapewnić.
A tak na poważnie - jest tylko jeden hotel tam u Was? Trochę drogo - noc wychodzi za jakieś 140 €...
Drogo bo to dla turystów, a jeśli chodzi o wrażenia, to miałem na myśli wspinaczkę na fjordy, łowienie wielkich dorszy etc.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów