film własny, nie powtarzajcie tego (chyba że chcecie skończyć na hardzie), kamera rozjebana, ale warto było. Wrażenia niesamowite po uderzeniu fali o temp 6 st. celsjusza
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Właśnie, chłopie, opowiadaj! Od dawna marzy mi się objazdówka po Islandii, a tu widzę że masz wiedzę o tym miejscu, poopowiadaj nam coś, co tam robisz, jak tam się żyje itd
To protect the sheep you gotta catch the wolf.
Świadome bycie unikatem, to rządenie światem.
Zawsze chciałem odwiedzić Islandię, północną Szwecję i Norwegię. Kocham górzyste i śnieżne klimaty z lądolodami i fiordami. @Alexandrus napisz artykuł o życiu, pracy, wypoczynku i turystyce tam. Jestem bardzo ciekawy (pewnie nie tylko ja) tego jak tam się żyje Dodam, że całe życie czekam na widok ZORZY! Coś pięknego!
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów