Czyli jak zdobyć 4 pkt z rzutów wolnych tuż przed końcem meczu.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
no i co , a wynik i tak 108:107 więc chuja im to dało :V
[quote=Abrez] no i co , a wynik i tak 108:107 więc chuja im to dało :V
do konca zostalo 21 sekund, co daje im wieksze szanse na wyrownanie lub wygranie
do konca zostalo 21 sekund, co daje im wieksze szanse na wyrownanie lub wygranie
20 sekund do końca. Wiec lepsza opcja niz trafic 2 wolny i dalej miec 3 ptk straty
Nie wiem gdzie ty tu 4 wolne widzisz. Ja widziałem 2. Z czego jedno pudło celowe. A Westbrook przy rzucie był faulowany, więc mieli dodatkowy rzut wolny na remis.
Jaranie się sportem do pedalstwo.
-Ernest Hemingway
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów