📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
22 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Zapraszam do siebie w sobote
paczekmaster napisał/a:
Zapraszam do siebie w sobote
A Ty jakie znasz magiczne sztuczki? Może Cię odwiedzę z pozostałymi użytkownikami tego portalu
@Up Połykanie piłek lekarskich żuwaczkami odbytniczymi?
Dla łykających głupotę jak pelikany,zwróćcie uwagę jak przekłada sobie tę kulkę do prawej ręki w 00:09.Potem cały czas ma ją zaciśniętą aż do momentu magicznego 00:16 gdzie daje mu dwie kulki.A to co wyszło na koniec to nic innego jak twór który powstaje pod wpływem ciepła, w tym przypadku, ciepło ręki czyli jakieś 36 stopni
Rebeliant_ZPF napisał/a:
Finał mnie nieco zaskoczył, oryginalne jak na "sleight of hand"
Bo mało w życiu widziałeś chłopcze
Można się bawić bez alkoholu? - można! My z kumplami tylko chlanie, koks i laski...głupota!!! Następnym razem kupię tych kulek, wyklejanki, "uno" i chińczyk. Do picia kubuś.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów