Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Gambol 2024-02-27, 7:46 9
Udawał na 100%
panowie zaraz na protest w Warszawie. Ide Udanego dnia
Zgłoś
Gambol napisał/a:

Udawał na 100%

Koktajle i bombki ronson+tlen przygotowane?
Zgłoś
Pablohasan85 2024-02-27, 8:32 13
Gambol napisał/a:

Udawał na 100%

Zablokujcie wszystko w pizdu! Żeby ludzie nie mogli do roboty dojechac! Dobrze też żeby jakieś szkody były! Politycy i tak to mają w dupie więc trzeba uprzykrzyć życie szarym obywatelom. Brawo!
Zgłoś
Janko 2024-02-27, 8:35 2
Przyjebał prawidłowo z rozpędu i położył się też bardzo pięknie ciekawe jak długo leżał
Zgłoś
Zulu-Gula 2024-02-27, 8:52 5
Ciota jebana zahaczyła kucykiem, czy tam koczkiem, nie wiem czym, bo nie znam się na pedalstwie.
Zgłoś
b................u 2024-02-27, 9:14 2
Pablohasan85 napisał/a:

Zablokujcie wszystko w pizdu! Żeby ludzie nie mogli do roboty dojechac! Dobrze też żeby jakieś szkody były! Politycy i tak to mają w dupie więc trzeba uprzykrzyć życie szarym obywatelom. Brawo!

Przecież ty nie masz roboty

Zulu-Gula napisał/a:

Ciota jebana zahaczyła kucykiem, czy tam koczkiem, nie wiem czym, bo nie znam się na pedalstwie.

Fryzura na ciotke Matylde
Zgłoś
Veni_Vidi 2024-02-27, 9:35 2
Gambol napisał/a:

Udawał na 100%

Niech wszyscy wypłacą pieniądze ze wszystkich bankomatów w ten sam dzień. Gwarantuję że politycy przybiegną na rozmowy
Zgłoś
Veni_Vidi napisał/a:

Niech wszyscy wypłacą pieniądze ze wszystkich bankomatów w ten sam dzień. Gwarantuję że politycy przybiegną na rozmowy

Gdyby zrobić ogólnopolską akcję i to cyklicznie to by się rozniosło echem globalnym
Zgłoś
Pablohasan85 2024-02-27, 11:10
babazwozu napisał/a:

mam, jebanie twojej starej pogrzebaczem

Zgłoś
b................u 2024-02-27, 11:28 1
Pablohasan85 napisał/a:

babazwozu napisał/a:

mam, jebanie twojej starej pogrzebaczem

Nie kłam mówiła że jej za to płacisz. Tyle że to twoja stara. Bo ja nie mam.
Zgłoś
dżonyłojlker 2024-02-27, 12:02
Veni_Vidi napisał/a:

Dać kurwom powód do wprowadzenia cyfrowego euro, genialny pomysł.

Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Zgłoś
Gruchenfuhrer 2024-02-27, 13:50
d-_-bE.Prigozhin61 napisał/a:

Gdyby zrobić ogólnopolską akcję i to cyklicznie to by się rozniosło echem globalnym

Wtedy bankomaty zlikwidują w tydzień. A zablokują jeszcze pod wieczór.
Zgłoś
IronBB 2024-02-27, 14:52
Po co liczyć owce czy barany do snu, gdy nie można zasnąć? Odkrył nowy sposób! Zobacz jak! WIDEO!!!
Zgłoś
psotna_cipka 2024-02-27, 15:05
Zajebista sztuczka. Ciekawe jak długo trenował zanim się udało.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów