panowie zaraz na protest w Warszawie. Ide Udanego dnia
Udawał na 100%
Koktajle i bombki ronson+tlen przygotowane?
Udawał na 100%
Zablokujcie wszystko w pizdu! Żeby ludzie nie mogli do roboty dojechac! Dobrze też żeby jakieś szkody były! Politycy i tak to mają w dupie więc trzeba uprzykrzyć życie szarym obywatelom. Brawo!
Zablokujcie wszystko w pizdu! Żeby ludzie nie mogli do roboty dojechac! Dobrze też żeby jakieś szkody były! Politycy i tak to mają w dupie więc trzeba uprzykrzyć życie szarym obywatelom. Brawo!
Przecież ty nie masz roboty
Ciota jebana zahaczyła kucykiem, czy tam koczkiem, nie wiem czym, bo nie znam się na pedalstwie.
Fryzura na ciotke Matylde
Udawał na 100%
Niech wszyscy wypłacą pieniądze ze wszystkich bankomatów w ten sam dzień. Gwarantuję że politycy przybiegną na rozmowy
Niech wszyscy wypłacą pieniądze ze wszystkich bankomatów w ten sam dzień. Gwarantuję że politycy przybiegną na rozmowy
Gdyby zrobić ogólnopolską akcję i to cyklicznie to by się rozniosło echem globalnym
Przecież ty nie masz roboty
mam, jebanie twojej starej pogrzebaczem
babazwozu napisał/a:Przecież ty nie masz roboty
mam, jebanie twojej starej pogrzebaczem
Nie kłam mówiła że jej za to płacisz. Tyle że to twoja stara. Bo ja nie mam.
Dać kurwom powód do wprowadzenia cyfrowego euro, genialny pomysł.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów