📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Ktoś mi powie jak on to zrobił?
w potrzebie krwi własnej ani życia nie szczędzić.
Tak mi dopomóż Bóg."
Ktoś mi powie jak on to zrobił?
Wziął pięć monet i postawi jedna na drugiej. Oto cała sztuczka.
na gila to zrobił
*sypki drift po blacie*
................................................................................................................
ja podejrzewam że "ząbki" które są na brzegach monet zadziałały jak blokada i wpasowały się miedzy siebie robiąc taki psikus
kiedys robilem podobna sztuczke z 2 widelcami i 5gr krawedzia zawieszona na kieluszku jak znajde to moze wrzuce
@Dzimi a ja podejrzewam że ktoś tu przy tym wideo grzebał w jakimś programie być może sony vegas tam nie trudno coś takiego zrobić, wstawiasz ta piramidke zrobiona w gimpie np. potem monety ktore zostaly wrzucone podczas kręcenia wymazuje się kopiując z innych klatek miejsca które zasłoniły monety aż do klatki od której mają być rozsypane i voila gotowe. Kiedyś bawiłem się w takie coś w vegasie ale teraz musiałbym posiedzieć trochę i sobie poprzypominać jak to się robiło.
klej? ząbki? pojebało?
bierzesz sobie patyczek, wykałaczkę, obojętnie. Przyklejasz to to stołu i przyczepiasz zwykłym skoczem z tyłu do monet. Nie ma tu filozofii. I nie mówcie mi, że tak się tego nie robi, bo sam tak robiłem w podstawówce, ale tylko z trzema monetami.
bierzesz sobie patyczek, wykałaczkę, obojętnie. Przyklejasz to to stołu i przyczepiasz zwykłym skoczem z tyłu do monet. Nie ma tu filozofii. I nie mówcie mi, że tak się tego nie robi, bo sam tak robiłem w podstawówce, ale tylko z trzema monetami.
Philip jesteś za głupi żeby wytrwać do końca 16- sekundowego filmiku, kiedy to monety sie rozsypują?
Myślę, że ktoś jest przed sesją lub egzaminem i dlatego trenuje stawianie wież z monet.^^
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów