18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Sztuczka
P................C • 2012-06-15, 0:49
z monetami

Zgłoś
kurczaczi 2012-06-15, 0:59
Brawo dla tego pana
Zgłoś
Tristan88 2012-06-15, 1:28
Ktoś mi powie jak on to zrobił?

"...Za sprawę mojej Ojczyzny,
w potrzebie krwi własnej ani życia nie szczędzić.
Tak mi dopomóż Bóg."
Zgłoś
ControlYourMind 2012-06-15, 1:58 61
Tristan88 napisał/a:

Ktoś mi powie jak on to zrobił?

Wziął pięć monet i postawi jedna na drugiej. Oto cała sztuczka.
Zgłoś
kaiel 2012-06-15, 9:25 3
na gila to zrobił

plotę bzdury

*sypki drift po blacie*
Zgłoś
JarekJUHC 2012-06-15, 11:50
widać że są sklejone super glue Tylko chujowo i sie rozsypały

................................................................................................................
Zgłoś
Dziamian 2012-06-15, 19:30 1
ja podejrzewam że "ząbki" które są na brzegach monet zadziałały jak blokada i wpasowały się miedzy siebie robiąc taki psikus
Zgłoś
r................a 2012-06-15, 21:26
kiedys robilem podobna sztuczke z 2 widelcami i 5gr krawedzia zawieszona na kieluszku jak znajde to moze wrzuce
Zgłoś
d................i 2012-06-15, 21:33
@Dzimi a ja podejrzewam że ktoś tu przy tym wideo grzebał w jakimś programie być może sony vegas tam nie trudno coś takiego zrobić, wstawiasz ta piramidke zrobiona w gimpie np. potem monety ktore zostaly wrzucone podczas kręcenia wymazuje się kopiując z innych klatek miejsca które zasłoniły monety aż do klatki od której mają być rozsypane i voila gotowe. Kiedyś bawiłem się w takie coś w vegasie ale teraz musiałbym posiedzieć trochę i sobie poprzypominać jak to się robiło.
Zgłoś
beniek 2012-06-15, 21:40 8
@wlatca

Co studiujesz? Teorie spiskowe?
Zgłoś
-mason- 2012-06-15, 21:45
klej? ząbki? pojebało?
bierzesz sobie patyczek, wykałaczkę, obojętnie. Przyklejasz to to stołu i przyczepiasz zwykłym skoczem z tyłu do monet. Nie ma tu filozofii. I nie mówcie mi, że tak się tego nie robi, bo sam tak robiłem w podstawówce, ale tylko z trzema monetami.
Zgłoś
J................b 2012-06-15, 21:48
Philip jesteś za głupi żeby wytrwać do końca 16- sekundowego filmiku, kiedy to monety sie rozsypują?
Zgłoś
Mayo 2012-06-15, 21:59 1
Myślę, że ktoś jest przed sesją lub egzaminem i dlatego trenuje stawianie wież z monet.^^

Be good and if you can't be good, ba careful.
Zgłoś
Ciastak 2012-06-15, 22:05
coś mi się wydaje że użyto tutaj jakiś magnes
Zgłoś
matiskate 2012-06-15, 22:15 6
Ciastak napisał/a:

coś mi się wydaje że użyto tutaj jakiś magnes

Magnes nie działa na monety. Zapomniałem temat o tym dopiero w 3 gim.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów