📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Kolega pytał czy jest jakiś link jak na czarnej sofie siedzi
Do zwalenia konia?
Mez napisał/a:
Śliczna dupeczka tylko do czego wykorzystać tę jej umiejętność ??
Jak położyć na wznak może służyć na zbiornik przy bukkake.
A tak serio, to fajne dziewczę, nieprzesadzona...
Flodzia napisał/a:
To nie jest normalne
Zgadza się. Dla wielorybów nie jest to normalne. Nie mierz wszystkich swoją miarą.
Pluco jej zassalo albo w dupe tak dostala ze tam zbierac nie ma co echo idzie
To jest normalne. Do pewnego roku życia. Potem jest to coraz trudniejsze. Nie chce mi się tłumaczyć o co chodzi bo zaraz jakiś spermo sadolowy ekspert będzie stawiał kontre że nie, a tak jak napisałem nie chce mi się tym tumanom tego tłumaczyć
jjjkkkfff napisał/a:
To jest normalne. Do pewnego roku życia. Potem jest to coraz trudniejsze. Nie chce mi się tłumaczyć o co chodzi bo zaraz jakiś spermo sadolowy ekspert będzie stawiał kontre że nie, a tak jak napisałem nie chce mi się tym tumanom tego tłumaczyć
Gowno wiesz i próbujesz pokazac, ze cos wiesz. Wystarczy spytać. Tak wiec pewnie teraz pytasz "Co wiem?". Ja ci odpowiem - "Gówno wiesz, panie jjjkkkfff"
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów