Filmik pokazuje, dlaczego da Silvom trzeba ręce zakuwać od tyłu
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kiedyś pożyczyłem od zaprzyjaźnionych policjantów kajdanki.
Takie, jakie mają na wyposażeniu. Potrzebne nam były w pracy do zdjęć.
Okazało się, że mamy koleżankę (normalna szczupła dziewczyna, ponad 170 cm wzrostu), której po zapieciu na najciaśniejszym zapieciu, kajdanki spadały.
Jak powiedziałem to policjantom, przyznali, że takie rzeczy się zdarzają.
Okazało się, że mamy koleżankę (normalna szczupła dziewczyna, ponad 170 cm wzrostu), której po zapieciu na najciaśniejszym zapieciu, kajdanki spadały.
A te na filmiku, to jakieś zajechane w trupa już czy kupione w zabawkowym?
Kajdanki zapina się między nadgarstkiem, a przedramieniem. Wtedy prędzej by się zesrał niż szarpnął drugi raz.
I tak zakładają z tyłu a tam chuja zrobi. A trytytka z przodu na rękach bardzo łatwo zerwać jednym ruchem.
grzybiarz88 napisał/a:
Przecież on gada po polsku:
- Uwaga
- Najpierw tu
jeszcze "skurwesyn" dodał pod koniec
contracts napisał/a:
I tak zakładają z tyłu a tam chuja zrobi. A trytytka z przodu na rękach bardzo łatwo zerwać jednym ruchem.
Nie sugeruj się filmikami jakiś ruskich specjalistów, porządnych policyjnych nie rozerwiesz choć byś się zesrał na różowo.
Presty napisał/a:
Kiedyś pożyczyłem od zaprzyjaźnionych policjantów kajdanki.
Kajdanki mają powstrzymać tych, z którymi są problemy czyli normalnej budowy mężczyzn. Na pizdeczki w rurkach i kruche dziwuszki to jest jedynie dla postrachu i zasady.
Kiedyś słyszałem, że skręcając ten łańcuszek można go rozerwać, ale sądzę że to raczej urban legend
Po pierwsze to kajdanki szkoleniowe, można je zdjąć na 3 różne sposoby w tym 1 z nich został przedstawiony na filmie. Reszta sposobów dla wtajemniczonych. Tych na kluczyk za chuja by tak nie ściągnął. Pozdrawiam. Jestem ekspertem.
Albo szkoleniowe, albo zepsute te kajdanki. w ogóle dobre kajdanki mają podwójną zapadkę i trzeba obydwie na raz odgiąć drucikiem czy czymś, nie mówiąc że zwykłym spinaczem biurowym można zapomnieć, bo jest za miękki w stosunku do zapadek w środku
Kriski napisał/a:
Nie sugeruj się filmikami jakiś ruskich specjalistów, porządnych policyjnych nie rozerwiesz choć byś się zesrał na różowo.
wcale nie ale nie z YT gdzie rozrywają uderzając o kolano albo korpus, to tak prędzej się zesrasz albo urwiesz dłoń. Kumpel pokazywał nam jak w inny sposób takie trytki łatwo rozluźnić ale potrzeba z minutę na to.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów