📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Czekam na filmik jak jakaś idiotka zdąży japę zamknąć, zrobi się odpowiednie ciśnienie...
Nie bardzo kumam co to komu daje. Niech zjedzą taczkę gówna, będzie śmieszniej.
koras24 napisał/a:
Afroamerykanka jakiś lepszy lakier chyba miała.
Ta z podtlenkiem dlatego ją tak odrzuciło
czy ktoś widział, jak ta debilna "sztuczka" powinna wyglądać prawidłowo?
Tzn. wg mnie wygląda to prawidłowo (opalone tępe ryjki + kawałek przełyku), ale zaskoczenie i niedowierzanie widoczne na tych filmikach świadczy o tym, że chyba nie tak miało być... <nie wiem>
Tzn. wg mnie wygląda to prawidłowo (opalone tępe ryjki + kawałek przełyku), ale zaskoczenie i niedowierzanie widoczne na tych filmikach świadczy o tym, że chyba nie tak miało być... <nie wiem>
kargoolek napisał/a:
czy ktoś widział, jak ta debilna "sztuczka" powinna wyglądać prawidłowo?
A o co chodzi z łykaniem pastylek do prania? Wyprane jelita?
zachłyśnięcie się taką chmurą ognia może być przyczyną śmierci. Jakim imbecylem trzeba być by ryzykować życie i brwi w celu zrobienia z siebie pośmiewiska?
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów