📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
złapał fumę i spierdalać zaczął. Gdyby nasrał to by pewnie szybko zjadł, albo się tym wysmarował
Cygan chytry nawet na ślinę, ważne, że coś cudzego.
Smak '80 lat...
haha mistrzostwo, a co do tych waszych komentarzy to niestety nie są oni ani zabawne ani mądre, cyganie tak jak murzyni dzielę się na tych normalnych i tych mniej, czyli małpy/złodzieje, tutaj widać grupka nastolatków normalnej grupy, chuj wam w dupe, nic nie zdziałacie na tym świecie jak będziecie do każdego pałać nienawiścią i szyderom
@Sosnowiec Nic dziwnego, że walczysz o prawa dyskryminowanych, w końcu Sosnowiec - może ktoś kiedyś zawalczy o Twoje?
Żarty rasistowskie, feministyczne, seksistowskie, szowinistyczne - zawsze śmieszne.
A jeśli już miałbyś się do czegoś przyczepić to cyganie nie dzielą się na nic. Cygan to cygan. Co innego Rumuni.
Żarty rasistowskie, feministyczne, seksistowskie, szowinistyczne - zawsze śmieszne.
A jeśli już miałbyś się do czegoś przyczepić to cyganie nie dzielą się na nic. Cygan to cygan. Co innego Rumuni.
Cygan to gówno.
@Złodziejka_Zapalniczek
Cyganów się dzieli
Cygana można podzielić na kawałki i wynieść. Se sobie gdzieś.
Łatwiej tak posprzątać.
Ps. Musisz pamiętać że w dzisiejszych czasach możesz odpowiadać jak za człowieka.
Pozdrawiam i udanych łowów
Cyganów się dzieli
Cygana można podzielić na kawałki i wynieść. Se sobie gdzieś.
Łatwiej tak posprzątać.
Ps. Musisz pamiętać że w dzisiejszych czasach możesz odpowiadać jak za człowieka.
Pozdrawiam i udanych łowów
@Sosnowiec - pomyliły ci się portale, ten komentarz miał być na Kwejka
Ja to bym mu na koniec pinezkę czy coś ostrego rzucił żeby sobie rozwalił łapę w pizdu.
Mam zbyt duży szacunek do swojej śliny, żeby się nią dzielić z cyganem.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów