Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support this website with a small donation
We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.
Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay
Thank you for your support!
Donate already done / not interested
A najbardziej spinają dupska tępaki które oglądają mma i myślą, że są super zajebiści. IKS DE IKS DE
Bruce od podstaw stworzył sztukę/system walki. Ćwiczył więcej sportów niż większość ludzi jest w stanie wymienić(chociażby szermierkę aby poprawić pracę nóg, która u niego jest bardzo charakterystyczna), podczas kręcenia jednego z filmów doznał poważniejszej kontuzji i przez dłuższy czas nie mógł nawet wstać z łóżka. Więc co robił? Czytał dziesiątki książek o różnych systemach walki i robił notatki/rysunki, wprowadzał wszystko w życie. Był po prostu perfekcjonistą. Jak na swoją wagę potrafił podnosić dosyć ciężkie sztangi, był rozciągnięty tak jak goście od gimnastyki, był piekielnie szybki.
ciekawe ilu współczesnych "wojowników" jest w stanie wytrwać w którejś z tych pozycji chociaż chwilę
ahahhaahahahahaha specjaliści od sw hahahaha "siła idzie z całego ciała, dlatego ludzie odlatywali na 2 mmetry po uderzeniu żółtka", jesteście rzadcy jak gówno xD ja pierdole, wyjdzcie z domu na jakiś trening sztuk walki wy tępe barany sprzed komputera, nie wierze, że takie debile żyją na tym świecie
Ty pewnie jedynie wydajesz z siebie siłę w sytuacji, w której siedzisz na kiblu. Co do debili stąd, to ty jesteś jedynym ich przedstawicielem, więc to ty skończ pierdolić i poczytaj książki o tej tematyce.
Prosty przykład, skręt tułowiem= większa siła przy uderzeniu, czyli całe ciało ma pracować. Wbijesz sobie to do łba?
Ogolnie preferuje boks ale mma tez bardzo lubie i nie wydaje mi sie , ze jestem super zajebisty ja po prostu wiem , ze zamiast mozgu macie gowno z Toba wlacznieA najbardziej spinają dupska tępaki które oglądają mma i myślą, że są super zajebiści. IKS DE IKS DE
Bruce od podstaw stworzył sztukę/system walki. Ćwiczył więcej sportów niż większość ludzi jest w stanie wymienić(chociażby szermierkę aby poprawić pracę nóg, która u niego jest bardzo charakterystyczna), podczas kręcenia jednego z filmów doznał poważniejszej kontuzji i przez dłuższy czas nie mógł nawet wstać z łóżka. Więc co robił? Czytał dziesiątki książek o różnych systemach walki i robił notatki/rysunki, wprowadzał wszystko w życie. Był po prostu perfekcjonistą. Jak na swoją wagę potrafił podnosić dosyć ciężkie sztangi, był rozciągnięty tak jak goście od gimnastyki, był piekielnie szybki
I tak powstal czokapik. Jakie znaczenie ma to ile sportow cwiczyl ten zoltek ? Nie da sie byc dobrym w kazdej plaszczyznie . Osly takie jak Ty pewnie liczyly na to , ze jak pudzian wejdzie do ringu to bedzie najlepszy bo przeciez jest PIEKELNIE SILNY. Brucek robil notatki i rysunki a potem wprowadzal to w zycie mmm tak pewnie powstal ten ping pong nunczakiem. Jeszcze slowko na temat tych wojownikow jest w stanie wytrzymac w tych pozycjach ? a przepraszam bardzo jakim to wojownikiem byl bruce , ze "dzisiejsi wojownicy" mieliby wytrzymywac w jakis posranych pozycjach . Jak tak bardzo chcesz to Ci wrzuce filmiki z ludzmi ktorzy sie tym zajmuja i pokaza Ci pozycje od ktorych temu zoltkowi by mozg wyparowal. Jestes glupi a Twoje argumenty czekogolwiek by mialy nie bronic sa po prostu glupie . Wytarli by podloge brucem gdyby mu przyszlo wejsc do ringu z profesjonalista.
"Z tymi ciosami na kilka cm to prawda. Sila uderzenia bierze sie z calego ciala, nie tylko reki." - Oczywiscie geniuszu fizyki natomiast nie ma to nic wspolnego z "ciosami" na kilka cm po ktorych ludzie odlatuja na 4m. Mimo , ze jest to filmik z brucem co rowna sie SF to nawet jakby jest to tylko pchniecie . Buziaczki
Chętnie bym pooglądał (na hardzie bo to przeciez sadistic) jak ktoś tobą się tak nunczaku bawi ^^
Nie wiem czy filmik jak bruce lee nie zdobywa jednego punktu ze mna grajac w pingla swoim nunczaku bylby na hardzie ale KTO WIE
Jakie znaczenie ma to ile sportow cwiczyl ten zoltek ?
Jestes glupi a Twoje argumenty czekogolwiek by mialy nie bronic sa po prostu glupie
O kurde, no to nas przekonałeś swoją "yntelygencjom".
Takie "papierowe argumenty", to można było stosować w przedszkolu.
nakręcona 35 lat po śmierci Bruce'a. do wszystkich niezdrowych entuzjastów, tak na prawdę chcielibyście dać mu dupy, wiemy to..
chyba dalej do was zjeby nie dotarło. reklama nakręcona dla nokii, przez JWT Shanghai/Beijing. swoją drogą nagrodzona czym chwali się prducent jwt.com/en/work/china/beijing/brucelee-pingpong/play-video
nakręcona 35 lat po śmierci Bruce'a. do wszystkich niezdrowych entuzjastów, tak na prawdę chcielibyście dać mu dupy, wiemy to..
Skąd w Tobie tyle jadu kolego?
Uśmiechnij się czasem, będziesz wtedy bardziej dziarski.
napierdalając nunchackiem, staniesz się wrakiem
a jak będziesz trenować judo, to zwichniesz sobie udo
albo nie
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów