Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support this website with a small donation
We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.
Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay
Thank you for your support!
Donate already done / not interested
Jedno jest pewne - był wielką osobą o wielkich możliwościach. Był mądry, dobry i znany, a to rodzi duże możliwości - to jak przepis na sprawianie kłopotów rządzącym zza kurtyny.
Dlatego uważam za wielce prawdopodobne to, co wyczytałem gdzieś w necie - że był bliskim znajomym J.F. Kennedy'ego. I że razem przygotowywali jakieś przemówienie.
niestety drugi taki Bruce juz nigdy sie nie narodzi..
To oryginałowi machniemy zmartwychwstanie
Kurdę ;/ Gdybym żył za jego czasów, miałbym motywację jak skurwysyn...
Nawet czas nie jest przeszkodą ziomuś Tym wcześniej zaczniesz, tym prędzej zobaczymy filmiki z Tobą za kilka lat, jako następca Mistrza
HAhahahahahahaahahahahahaha. Jak narazie wypowiedziala sie ta glupsza czesc sadola Bruce Lee - Tani aktorzyna , w UFC by go zajebali , nunczako pro i ping pong to juz naprawde trzeba byc idiota zeby w to uwierzyc . Ciosy ktore odrzucaja innych na 5 metrow istnieja tylko w ich glowie . Trzeba w nie uwierzyc i przeciwnik musi miec od chuja manny . Tak samo dziala religia
idź być mma gdzie indziej.
idź być mma gdzie indziej.
Moim zdaniem można by kilku wyłowić z "emema", bo jest tam sporo osób, które marnują swój potencjał.
Gówno mnie obchodzi przekaz wy tepe barany to jest sadol . Piotr Bland cos tam od tego jestes "zwycienzcom" tez ma dobry jakby nie patrzac dobry przekaz a macie z niego beke . Takich zoltkow jak brucek to by nalapal jak mrowek . On po prostu byl tym pierwszym na ekranie a wy sie trzepiecie do niego jak do bozka. Religia jako taka tez ma dobry przekaz a jednak robi wam wode z mozgu ? bo jestescie kretynami bez samodzielnego myslenia . Nic nie sprawdzicie tylko bierzecie za pewnik jakiegos kitajca co to sie nunczako bawi Pozdrawiam :*
Chętnie bym pooglądał (na hardzie bo to przeciez sadistic) jak ktoś tobą się tak nunczaku bawi ^^
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów