📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nostalgia mnie bierze za czasami, kiedy psychicznych ludzi zamykało się w zakładach mających im pomóc.
Pajan napisał/a:
Proncie, z dedykacją dla CIebie film Yarko wrzucił...
leżącego sie nie kopie...
zresztą od czasu jak go zbanowali to nawet tutaj nie zagląda.
performance czy jak to sie zwie haha ale ta sztuka nowoczesna grama nie wypalilem a sie usmialem
Osraliście nad tymi biednymi aktorami, a czy ktokolwiek pomyślał że aktor nie jest od wymyślania tych spierdolin?
Aktor jest od grania tak jak szczupak jest królem wód. To na scenarzystę i reżysera powinniście wylewać wiadra gówna. Aktorzy nic tu nie są winni. Grymaśny aktor to bezrobotny aktor.
Aktor jest od grania tak jak szczupak jest królem wód. To na scenarzystę i reżysera powinniście wylewać wiadra gówna. Aktorzy nic tu nie są winni. Grymaśny aktor to bezrobotny aktor.
Wolność i piękno! Z jakiego to spektaklu? W którym teatrze? I najważniejsze czy gra tam Karolak?
Barnellini napisał/a:
Bardziej niż te zjeby na scenie niewiarygodni są ludzie, którzy to oglądają, widzą w tym sztukę i jeszcze ci swoją interpretację oraz przekaz autora przedstawią.
I jeszcze kurwa za to płacą
Barnellini napisał/a:
Bardziej niż te zjeby na scenie niewiarygodni są ludzie, którzy to oglądają, widzą w tym sztukę i jeszcze ci swoją interpretację oraz przekaz autora przedstawią.
Chyba czegos nie rozumiesz - juz wyjasniam
"Zjeby" to w 99% przypadkach zdrowi, normalni ludzie, normalnie myslacy i dzialajacy jak jazdy inny czlowiek. Jest pewnien myk - dofinansowania od ministerstwa sztuki + znajomosci. To jest info raczej dla mlodych, ktorzy jeszcze sie dziwią takiej "sztuce"
Jestes "artysta" idziesz na parking i zbierasz przypadkowe smieci, potem kazdy z tych smieci ogradzasz jakims sznureczkiem i zapodajesz nazwe swojej wystawy "konsumpcjonizm-kanibalizm" albo inne rownie popierdolone haslo, ktore wpadnie Ci po pijaku do glowy. Dostajesz dotacje 500.000zl z ministerstwa kultury. Polowe tego (czy chuj wie ile) w ramach podziekowanie jest przekazane tym, ktorzy klepneli dotacje. Zeby nie bylo pusto i zeby nie bylo oczywiste, ze to walek - na wystawe przychodza jacys znajom, wynajeci ludzie i garstka przyglupow, ktorzy chcą byś "swiatowi"
Mysle, ze 1% "artystow" jest prawdziwymi zjebami i tworza "sztuke" ptrzed duze "SZ" ale znakomita wiekszosc wybrala ten rodzaj "zawodu" bo poprostu mogli
Proste pytanie - czy sam nie stworzylbys przedstawienia lub jakiegos obrazu pod tytulem "ludzie psy z chujami na czole" jesli bys dostal z 50k na reke? Warunek jest taki, ze musisz udawac artyste... no jasne, ze zlapabys za farbki plakatowe lub kredki swiecowi i malowalbys ludzi-psy z chujami na czole
Dobrze, że ja się nie znam na sztuce, bo jeszcze by mi się podobało... A tak to mogę podziwiać ludzką głupotę...
Ma ktoś jeszcze jakieś wątpliwości, że nie żyjemy w czasach ostatecznych?? :/
Barnellini napisał/a:
właśnie problem twój polega na tym że nie czujesz po prostu sztuki nowoczesnej i klimatu. Ja bym chciał zobaczyć tego typu sztukę, jak faceci właśnie walą sobie tak konia, i spuszczają się na widownię, na 1 rząd, a tam ludzie są ubrani w garnitury, i jak w teatrze, to byłby fajny performance
Przecież tam zdecydowanie na końcu słychać indyka... to sztuka dla zwierząt...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów